Esittely

Hoitaja kuvake harmaa
Osaava hoiva ympäri vuorokauden
Kokki kuvake harmaa
Ravitsevat ja maukkaat ateriat
Siivous kuvake harmaa
Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys
Naamiot kuvake harmaa
Monipuolisesti harrastustoimintaa
Koti kuvake harmaa
Turvallinen ja viihtyisä koti

Pitkäaikainen koti

Tarjoamme loppuelämän kodin elämäntilanteesta riippumatta. Meillä asukas saa juuri niin paljon apua kuin tarvitsee tai haluaa. Päivät rytmittyvät asukkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Jokaisella asukkaalla on oma asunto, joka tarjoaa yksilöllisyyttä ja rauhaa, yhteistiloista löytyy seuraa ja ajanvietettä. Meillä pariskunnat voivat asua yhdessä, aivan kuten kotona.

Ympärivuorokautinen tehostettu palveluasuminen hoivakodissa on tarkoitettu fyysisesti toimintarajoitteisille tai muistisairaille ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista apua.

Kaarinan keskustassa toimiva Esperi Hoivakoti Emmin Kammari on muistisairaiden hoitoon erikoistunut 12-paikkainen hoivakoti. Osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi marraskuussa 2023.

Arki täynnä elämää

Emmin Kammarissa tärkeää on läsnäolo, yhdessä tekeminen ja oleminen sekä hyvä tunnelma. Kaikessa toiminnassa huomioidaan asukkaiden eletty elämä - kiinnostuksen kohteet sekä mieltymykset ja toiveet. Olemme aidosti sydämellämme mukana asukkaiden arjessa. Myös omaiset ovat tärkeitä ja voivat olla Emmin Kammarissa kuin kotonaan.

Nautimme päivittäin raikkaasta ulkoilmasta, laulu raikaa ja jumppa­hetket pitävät virkeänä. Joka kuukausi vietämme mm. kult­tuuri­päivää, kauneus- ja hemmottelu­päivää, lauantai­tansseja sekä elokuvailtaa. Päiviämme rikastuttavat myös vierailevat esiintyjät. Retkeily hoivakodin ulkopuolelle on myös tärkeä osa toimintaamme. Käymme välillä konserteissa, päivä­tansseissa, piknik­risteilyillä tai vaikkapa Turun kauppahallissa.

Viihtyisä ympäristö

Emmin Kammarissa asukkailla on käytössää omien huoneiden lisäksi viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue. Hoivakoti sijaitsee Kaarinan keskustassa kauniin luonnon läheisyydessä.