Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sylvianna, Kangasala

12

toukokuu

2022

Kansainvälinen sairaanhoitajapäivä

"Olen läsnä elämäsi taipaleella, alussa ja lopussa, myrskyissä ja aallokoissa, ilossa ja surussa. Ohjaan sekä ymmärrän, kuuntelen, silitän, hoivaan ja välitän."

~ Sairaanhoitaja
Upea Ilta konsertoimassa hoitajille, sekä asukkaille

Tänään on aika viettää kansainvälistä sairaanhoitajien päivää!

Sairaanhoitaja hoitoalan ammattilaisena on melko moneen taipuva joka alan asiantuntija ja etenkin täällä Sylviannassa meillä on käynyt poikkeuksellisen iso onni, kun olemme saaneet upeat sairaanhoitajat osaksi työyhteisöä, jotka luotsaavat kotiemme arkea laadukkaasti eteenpäin. Suuri kiitos siitä kuuluu heille jokaisena päivänä, kun he Sylviannan ovista sisälle käyvät ja käärivät hihat tarttuakseen hommiin <3

Sairaanhoitajapäivän kunniaksi saimme nauttia tunnin ajan upean artisti Illan äänestä valkokankaan kautta yhdessä asukkaiden kanssa.

Herkkuja kahvipöytään
Yhdessä ajanviettoa

 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sylvianna, Kangasala

Lokakuun tapahtumia Sylviannassa
11.11.2022

Lokakuun tapahtumia Sylviannassa

Lokakuussa olemme viettäneet yhdessä erilaisia tapahtumia joka viikko. Asukkaiden kanssa on ollut muun muassa muisteluhetkiä, leipomista ja vietetty yhdessä sadonkorjuujuhlaa.
Retkeilyä syyskuulta
28.9.2022

Retkeilyä syyskuulta

Syyskuussa kävimme asukkaiden kanssa retkellä automuseossa ja laavulla makkaranpaistossa, sekä ulkoilleet aina sään salliessa omassa pihapiirissä.