Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Sylvianna, Kangasala

28

maaliskuu

2023

Tänään ei mennä ulos. Tänään tanssitaan!

Lumisade ja viima koettelee Suomalaisia vielä maaliskuun viimeisinä päivinä. Ulos ei ole tänään asiaa mutta se ei Sylviannan asukkaita haittaa. Ulkoilun sijasta tanssitaan!
Maaliskuun lopun talviset maisemat

Pikonlinnan asukkailla on säiden salliessa mahdollisuus ulkoiluun päivittäin. Joka päivä eivät kaikki pääse mutta innokkaimmat useamman kerran viikossa. Tänään ei ollut ulkoilupäivä, koska lunta satoi toista päivä niin, ettei ulkoilu tuntunut mukavalta vaihtoehdolta. Muuta virikkeellistä toimintaa järjestetään ryhmäkodeissa päivittäin. Toisinaan se on lehden lukua vuodepotilaalle toisinaan ryhmässä tekemistä. Jokainen ryhmäkoti järjestää päivittäistä toimintaa omassa kodissaan. Ryhmäkotien virikevastaavat järjestävät yhdessä isompia tapahtumia, joista on kerrottu kotien virikesuunnitelmassa. Tänään ohjelmassa oli kaikkien kotien yhteiset päivätanssit ruususalissa. Monet rohkenivat tanssilattialle, toiset kuuntelivat ja katselivat lennokasta menoa.

Monet innostuivat parketille tanssahtelemaan

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Sylvianna, Kangasala

Toukokuun touhuja
18.5.2023

Toukokuun touhuja

Toukokuussa olemme retkeilleet ja suunnitelleet tulevaa kesää.
Lokakuun tapahtumia Sylviannassa
11.11.2022

Lokakuun tapahtumia Sylviannassa

Lokakuussa olemme viettäneet yhdessä erilaisia tapahtumia joka viikko. Asukkaiden kanssa on ollut muun muassa muisteluhetkiä, leipomista ja vietetty yhdessä sadonkorjuujuhlaa.
Retkeilyä syyskuulta
28.9.2022

Retkeilyä syyskuulta

Syyskuussa kävimme asukkaiden kanssa retkellä automuseossa ja laavulla makkaranpaistossa, sekä ulkoilleet aina sään salliessa omassa pihapiirissä.