Missä tapahtuu: Esperi Palvelukeskus Haanoja, Kouvola

16

lokakuu

2022

Kenttäpostirakkautta

Irma ja Urho Hälikän sota-ajan kirjeenvaihto päätyi näyttämölle
Kimara

Kouvolalaisen pariskunnan jatkosodan aikana käymä kirjeenvaihto muotoutui ensin tietokirjaksi ja sitten näyttämölle. Kotkalainen Kimararyhmä esitti Haanojan väelle katkelmia kirjeistä ja sota-ajan lauluja. Alla vielä esiintyjien palaute Haanojan asukkaille. 

Mikä ilmapiiri heti eteisaulassa: iloisia asukkaita heti kontaktia ottamassa, viihtyisyys, asukasyhdistyksen pj-rouvan touhukas asioiden järjestely jne. Esityksemme vastaanotto oli henkeäsalpaavan sydämellinen, niin yleisöllä kuin meillä esiintyjillä kemiat loksahtivat heti kohdalleen – tilaisuus jätti lämpimän ja tunteellisen jäljen meidän esiintyjien sydämiin. Tuli tunne, että emme turhaan tulleet.

 

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Palvelukeskus Haanoja, Kouvola

Äijäkanteleet
17.1.2023

Äijäkanteleet

Keväällä 2016 Äijäkanteleet sai Suomen Kulttuurirahaston Kymenlaakson Rahaston kulttuuripalkinnon "soittamisen ilosta, rajojen riemukkaasta rikkomisesta".
Tiernapojat
1.12.2022

Tiernapojat

Kuusankosken musiikkiluokan 4 M oppilaat kävivät esittämässä Tiernapoikia Haanojan palvelukeskuksen asukkaille
Veteraanit
15.11.2022

Pohjois-Kymen veteraaniperinneyhdistys

Sotien 1939-1945 Pohjois-Kymen perinneyhdistyksestä ja sen tulevan toiminnan esittelystä Haanojan asukkaille kertomassa puheenjohtaja Antti Laherto

Haanojalla
14.10.2022

Paavon poppoo

Paavo Suomalainen ja hänen poppoo lauloivat merellisiä lauluja Haanojan palvelutalolla. Tupa oli täynnä iloisia katsojia ja yhteislaulu raikasi.