Esperi Hoivakoti Loviisan Ulrika, Loviisa

Kesäkuulumisia
6.7.2023

Kesäkuulumisia

Kesä on kodissamme sujunut leppoisasti, toistemme seurasta, kauniista säistä, kukkasista ja hyvästä ruuasta nauttien. Olemme päässeet melkein päivittäin ulos, lämmintä on ollut ja mikäli ukkosmyrsky tai tuulisempi päivä on yllättänyt niin olemme pelanneet, lukeneet, kuunnelleet musiikkia ja höpötelleet sisällä.
Tällä viikolla aivan kotimme vieressä alkaa suuri asuntomessutapahtuma Loviisan Kuningatterenrannassa ja uusi lähikauppakin aukeaa. Ihmisvilinää hauska seurata tästä ihan tien toiselta puolelta tapahtuman ajan. Messujen jälkeenkin pääsemme sitten helposti uudelle rantareitille ihastelemaan ja ulkoilemaan ja kauppaankin piipahtamaan.
Jädeä
21.7.2022

Torstaista toimintaa

Nautimme kesän ollessa parhaimmillaan ja vietämme paljon aikaa ulkona terassilla ja takapihalla, ja herkuttelemme niillä ruuilla ja juomilla mitkä maistuvat.
Tänään on juteltu ravustuksesta ravustuskauden alkaessa ja porukka luikautti muutaman snapsilaulun. Osa jatkoi lauluhetkeä terassilla ja tarttui jopa mikrofoniin. Jotkut päättivät ottaa terassin varjossa pienet torkut ruuan päälle. Päiväkahvin kanssa tehtiinkin sitten jäätelöannokset 😋
Gulf
12.7.2022

Kesäretki tunnelmalliseen Gulf-baariin

Loviisan Ruotsinkylässä on edelleen 70-luvulta toiminut nostalginen Gulf-huoltoasema jonne teimme tänään retken. Puheen sorina täytti taksin kun matkasimme kiemuraista tietä pitkin ja perillä oli vanhoja autoja pihalla vastassa, sekä sisällä paljon vanhan ajan tavaraa joissa riitti ihasteltavaa ja muisteltavaa. Asukkaat tilasivat oman maun mukaan kuka oluen, kuka jäätelöä tai kahvia. Soitimme aidosta jukeboksista mm. Paul Ankan musiikkia ja nautimme yhdessäolosta ja hauskasta tunnelmasta retkellä.
Loviisan Ulrikan päiväretki
4.6.2021

Retki Källaan

Källan ulkoilu- ja leirialue sijaitsee saaristossa meren rannalla Svartholman merilinnoituksenkin lähistöllä noin 15km Loviisan keskustasta.