Esperi Hoivakoti Loviisan Ulrika, Loviisa

poislähtö voi olla kaunis
22.9.2023

Hyvä aika yhdessä

Saimme asukkaan läheiseltä yhteisen tien päättyessä kauniin kiitoksen joka kannustaa koko tiimiä taas jatkamaan hyvää työtään. Olemme huomanneet että yksi erityistaidoistamme on kohtaaminen ja kiinnostuksen kohteemme saattohoito.
Naistenpäivä Loviisan Ulrikassa
8.3.2023

Kyllä naiset hoitavat! ❤

Vietimme ihanaa naistenpäivää taas yhdessä.
Kampaaja ja laulaja Sarita Pihtsalmi ilahdutti laulullaan ja kauniilla kampauksilla asukkaitamme.
Hoitajat hemmottelivat kasvonaamioilla ja käsihieronnoilla.
Keittiö taikoi herkut ja päivää varten on käyty ostoksilla ja aherrettu.
77-vuotias asukkaamme halusi tehdä kortit kaikille talon naisille, askarteli paljon koristeita päivää varten ja halusi myös kirjoittaa kiitoksensa henkilökunnalle.
Kiitos
8.4.2022

Palaute on lahja

Palautteen merkitys on suuri; se kertoo meille että työmme on merkityksellistä ja auttaa meitä jaksamaan ja kehittymään.

Yleensä ajatellaan että "kun ei kuulu mitään, kaikki on hyvin". Palautteen ei kuitenkaan tarvitse olla suuri antaakseen paljon.

Hoivatiimimme sai kiitoksen joka motivoi ja vahvisti yhteishenkeä:
lähihoitajien päivä
27.1.2022

Lähihoitajapäivä ja 99v. juhlat!

Tänään on vietetty lähihoitajapäivää. Tällä hetkellä Esperin kodeissa ja Saga-palvelutaloissa työskentelee yhteensä noin 2900 vakituista lähihoitajaa. Meillä Ulrikassa kymmenkunta.
30 upeaa ruusua kimpussa tänään kuvasti lähihoitajakoulutuksen alkua 30 vuotta sitten.

Lisäksi juhlittiin Elsan 99 v. syntymäpäivää. Hieno korkea ikä, eikä uskoisi päivänsankarista, niin nuorekas!
loviisan ulrika pääsiäistä
3.4.2020

Pääsiäisvalmisteluja ja poikkeusoloja

Poikkeusolot ovat tuoneet uudenlaista ajateltavaa ja asennoitumista hoivakodin elämään. Olemme kiinnittäneet entistä suurempaa huomiota hygieniaan, tehostaneet siivousta ja tehneet suunnitelmia ja valmisteluja mikäli joudutaan toimimaan tartuntaepäilytilanteessa. Paljon informaatiota ja toimintaohjeita tulee joka päivä ja sen sisäistäminen on raskasta kuten myös tilanteen ja tulevaisuuden ajatteleminen mutta kun näkee että hyvä hoito kantaa ja asukkaiden elämä saa jatkua mahdollisimman normaalina niin se antaa myös henkilökunnalle voimia. Henkilökunta kantaa huolen ja huolellisuuden myös työajan ulkopuolella pidättäytymällä kaikesta vältettävissä olevasta kontaktista ja pidämme huolta että tulemme töihin vain kun tunnemme itsemme täysin terveeksi. Asukkaiden hyvinvointi ja turvallisuus on kaikille prioriteetti tällä hetkellä. Kuten meidän kaikkien tietysti. Olemme täällä yhtä perhettä arjessamme.