Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Loviisan Ulrika, Loviisa

12

toukokuu

2022

Sairaanhoitajapäivän konsertti & hoitaja esittelyssä

Esperi järjesti ihanan konsertin sairaanhoitajapäivän kunniaksi. Konsertti striimattiin kaikkiin koteihin livenä. Ilta on meidän asukkaillemme uusi artistituttavuus, mutta nautimme herkistä kappaleista, ja joku tapaili tanssiaskelia menevämpienkin tahtiin.
konsertin seurantaa

 

ulrikassa iltan konsertti

 

konsertti
Emilia sairaanhoitaja ja Heidi yksikönpäällikkö
Emilia ja Heidi
Emilia on hoivakotimme sairaanhoitaja ja tiimivastaava. Hän on koulutukseltaan terveydenhoitaja ja työskennellyt talossa vuodesta 2015.

"Työskentelen päivittäisessä hoitotyössä tiimin, asukkaiden ja hoivakodin asioiden hoidossa arkipäivisin. Perushoidon ja lääkehoidon lisäksi vastaan mm. lääkäri- ja apteekkiyhteistyöstä, sairauksien hoidon seurannasta, näytteiden otosta ja rokotusasioista. Osallistun yhteistyöhön muihin hoitoon ja yksikön toimintaan liittyvien tahojen kanssa sekä mm. päivitän verkkosivujemme kuulumisia ja kohta sosiaalista mediaamme sekä olen saattohoito- ja hygieniayhteyshenkilö. Olen käynyt mm. saattohoidon ja haavahoidon lisäkurssit ja tällä hetkellä suoritan lähiesimiestyön ammattitutkintoa. Tiimivastaavana ohjaan tiimin päivittäistä työskentelyä, suunnittelen yksikön toimintaa ja kehittämistä yhdessä muiden kanssa ja järjestelen käytännön asioita aina lääkeluvista retkiin ja hoitotarviketilauksista apuväline- ja opiskelija-asioihin. Teen paljon yhteistyössä yksikönpäällikkömme Heidin kanssa, joka vastaa mm. henkilöstöön, rekrytointiin ja talouteen liittyvistä töistä."

"Olen luonteeltani rauhallinen ja tunnollinen", Emilia kertoo. " Olen ylpeä siitä että meillä asukkaita hoidetaan kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisyys näkyy myös käytännössä. Pienessä yksikössä tunnemme toisemme hyvin. Töihin on mukava tulla jos voi luottaa tiimin työhön ja kokea itsensä tarpeelliseksi ja hyödylliseksi."
konsertin seuraamista

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Loviisan Ulrika, Loviisa

Jädeä
21.7.2022

Torstaista toimintaa

Nautimme kesän ollessa parhaimmillaan ja vietämme paljon aikaa ulkona terassilla ja takapihalla, ja herkuttelemme niillä ruuilla ja juomilla mitkä maistuvat.
Tänään on juteltu ravustuksesta ravustuskauden alkaessa ja porukka luikautti muutaman snapsilaulun. Osa jatkoi lauluhetkeä terassilla ja tarttui jopa mikrofoniin. Jotkut päättivät ottaa terassin varjossa pienet torkut ruuan päälle. Päiväkahvin kanssa tehtiinkin sitten jäätelöannokset 😋
Gulf
12.7.2022

Kesäretki tunnelmalliseen Gulf-baariin

Loviisan Ruotsinkylässä on edelleen 70-luvulta toiminut nostalginen Gulf-huoltoasema jonne teimme tänään retken. Puheen sorina täytti taksin kun matkasimme kiemuraista tietä pitkin ja perillä oli vanhoja autoja pihalla vastassa, sekä sisällä paljon vanhan ajan tavaraa joissa riitti ihasteltavaa ja muisteltavaa. Asukkaat tilasivat oman maun mukaan kuka oluen, kuka jäätelöä tai kahvia. Soitimme aidosta jukeboksista mm. Paul Ankan musiikkia ja nautimme yhdessäolosta ja hauskasta tunnelmasta retkellä.