Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Loviisan Ulrika, Loviisa

21

joulukuu

2021

Tunnelmallista joulua jokaiselle

Käymme viettämään joulun juhlaa ja toivotamme kaikille turvallista, onnellista ja juuri oman näköistä joulun aikaa
Joulun toivotukset

Kiitos kaikille asukkaidemme läheisille ja tahoille joiden kanssa olemme saaneet tehdä yhteistyötä ja viettää mukavia hetkiä. 

Tänä vuonna äänestyksen jälkeen Esperin yhteistyötahojen joulumuistamisen varat lahjoitettiin Mieli ry:lle

Tack till er all som har haft möjligheten att besöka oss och samarbeta med oss ​​i år

Ulrika joulutoivotus

 

 

 

Joulun ajalta eroaa ruokalista normaalista. Aaton ja joulupäivän menu koostuu kylmäsavulohesta, lämminsavulohesta, sinappisillistä, sienisalaatista, rosollista ja kermasta, peruna-, porkkana- ja lanttulaatikosta, kinkusta sekä kastikkeesta, joululeivistä

Jälkiruoaksi sekä kahvin kanssa luumu-kanelirahkaa, taatelikakkua, joulutorttuja ja pipareita. Päivällisenä riisipuuro sekahedelmäkiisselillä sekä bataattikeitto

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Loviisan Ulrika, Loviisa

Pääsiäinen Ulrikassa
11.4.2023

Kevään valoa

Pääsiäinen yhdessä meillä oli väriä, iloa ja erittäin hyvää ruokaa. Lapset toivat taas tervehdyksensä asukkaiden iloksi ja saimme nauttia livemusiikista kun Satu ja Kalle kävivät laulamassa ja soittamassa.
Ohrat kasvamaan
29.3.2023

Pääsiäisvalmisteluita 2023

Pääsiäisen odotus on meilläkin aloitettu suunnittelemalla ja valmistamalla pääsiäiskortteja ja -askarteluja, muistelemalla perinteitä ja kokemuksia sekä kylvämällä pääsiäisruohot. Pieniin virpojiin sekä omaankin makean kolotukseen on varauduttu 😊
Naistenpäivä Loviisan Ulrikassa
8.3.2023

Kyllä naiset hoitavat! ❤

Vietimme ihanaa naistenpäivää taas yhdessä.
Kampaaja ja laulaja Sarita Pihtsalmi ilahdutti laulullaan ja kauniilla kampauksilla asukkaitamme.
Hoitajat hemmottelivat kasvonaamioilla ja käsihieronnoilla.
Keittiö taikoi herkut ja päivää varten on käyty ostoksilla ja aherrettu.
77-vuotias asukkaamme halusi tehdä kortit kaikille talon naisille, askarteli paljon koristeita päivää varten ja halusi myös kirjoittaa kiitoksensa henkilökunnalle.
kukkia 100-vuotiaalle
31.1.2023

Sata täynnä!

Saimme 27.1. juhlia asukkaan upeaa 100-vuotissyntymäpäivää. Keittiömme teki maistuvat hienot kakut, sankaria muistettiin lahjoin ja kukin. Omaiset, ystävät ja sukulaiset mukana juhlahumussa ja päivänsankari oli virkeä, hyvävointinen ja nautti päivästä.
Juustopäivä Loviisan Ulrikassa
23.1.2023

Tammikuun touhuja

Tammikuu on aloittanut vuoden kodissamme mukavan leppoisasti. Olemme tehneet pieniä ulkoiluja pihalle, riisuneet kodin joulusta, laulaneet, bingonneet ja jumpanneet. On pidetty hauskoja pieniä tietokilpailuja, muisteloita, pelejä ja sanailuharjoituksia. Luettu myös rukouksia. Teemapäivistä mm. pop corn -päivä ja juuston ystävien päivä ovat olleet arjen herkutteluhetkiä.