Esperi Hoivakoti Orvokki, Muhos

Vappu
1.5.2021

Vappuhulinat

Orvokkikodin vappu sujui rennon letkeissä tunnelmissa, herkkuja nautiskellen ja yhdessä aikaa viettäen. Sima, munkit ja vaahtokarkit maistuivat koko talon väelle. Kiitokset vielä keittiötyöntekijällemme, joka loihti vappuherkut kauniisti tarjolle. :)
kevät
11.4.2021

Kevätpuuhasteluja

Kevään tullen on aika laittaa taimet kasvamaan, jos mielii saada kesäksi itse kasvatettuja kukkasia ja muuta satoa. Meillä kylvettiin taimet jokin aika sitten ja nyt ahkerasti käydään kurkkimassa, josko sieltä jotain pilkistää. :)
Hoivakoti Orvokki Muhos kukkasia
21.3.2021

Kevättä odotellessa

Tällä hetkellä Muhoksella tuiskuttaa lunta oikein urakalla. Kyllä se kevät sieltä kuitenkin saapuu ja ilmat lämpenee - onhan se kevätaurinko jo vähän pilkistellyt lumisen talven jälkeen. Huonon sään yllättäessä on mukava puuhastella sisällä, vaikkapa kukka-asetelmien tai leivonnan parissa.
Hoivakoti Orvokki Muhos
8.3.2021

Naistenpäivä

Mukavaa naistenpäivää 8.3. johdosta! Orvokkikodissa maaliskuun toinen viikko pyörähtää käyntiin naistenpäivän hulinoissa, luvassa päivätanssit ja hemmotteluhoitoja. :)

Toivotamme myös hiihtolomalaisille oikein rentouttavaa ja aurinkoista lomaa!
Hoivakoti Orvokki Muhos
21.5.2020

Kuluneen viikon puuhasteluja

Täällä on taas touhuttu kaikenlaista. Viime viikolla opiskelijamme piti ihanan muistelutuokion vanhoista esineistä, se oli todella kiinnostava ja tietenkin muistoja herättävä tuokio. Lisäksi olemme ulkoilleet paljon - nyt onkin ollut hyviä ilmoja. Omalla pihalla olemme pelanneet mölkkyä ja pallopelejä.

Ensi viikonlopulle onkin luvassa elävää musiikkia - lukaskaa lisää viikko-ohjelmasta. :)

Hoivakoti Orvokki Muhos
12.5.2020

Sairaanhoitajan päivä 12.5.2020

Sairaanhoitajan päivä on sairaanhoitajien juhlapäivä! Sairaanhoitajan päivää vietetään vuosittain ympäri maailmaa kansainvälisen sairaanhoitajaliiton (ICN) aloitteesta. Tänä vuonna teemana on ”Sairaanhoitajat suunnan näyttäjinä - hoitotyöllä terveyttä maailmaan!".

Kiitämme sairaanhoitajiamme arvokkaasta työstä!


Katso lisää