Esperi Hoivakoti Orvokki, Muhos

Hoivakoti Orvokki Muhos
16.10.2020

Synttärijuhlaa & leivontaa

"Elämän ihana taika,
on eteenpäin vievä aika.
Sillä jokainen kaunis muisto,
on sydämessä kuin kukkiva puisto."

(www.varssyja.wordpress.com)

Tohinaa ja touhua on meillä tänään jälleen riittänyt. Aamupäivällä leivoimme sämpylöitä ja ai että, kun tuli hyviä. Iltapäivällä juhlistimme syntymäpäiväsankareita lauluin ja kakkukahvein. Meillä on ollut mukava ja kaunis päivä.
Esperi hoivakoti Orvokki leivonta
12.10.2020

Leivontaa ja pihahommia

Meillä Orvokkikodissa on paljon innokkaita leipureita. Joka viikko leivomme asukkaiden kanssa tuoreet pullat tai piirakat päiväkahveille, mikäs sen mukavampaa kuin itse tehty ja aivan mahtavat tuoksut. :)

Alla jälleen kuvia leivontatuokiosta, sekä pihatalkoiden ahkerista apureista. Jokunen orvokkikin sieltä kukkapenkistä vielä pilkistää. Oikein mukavaa viikkoa kaikille!
Hoivakoti Orvokki Muhos vanhustenviikko
8.10.2020

Vanhustenviikon juttuja

Orvokkikodissa vanhustenviikko on sujunut leppoisissa merkeissä. Ihan arkisia juttuja olemme touhuilleet näin poikkeusaikana, alla muutamia kuvia kuluneesta viikosta.

Huomenna leivontakööri taikoo meille jälleen tuoretta pullaa päiväkahville, kotoisia tuoksuja odotellessa! :)
Vie vanhus ulos
11.9.2020

Vie vanhus ulos 9.9.-10.10.2020 –​ Ulkoilun ilo kuuluu kaikille!​

Vie vanhus ulos on Ikäinstituutin vuosittain järjestämä kampanja, jonka avulla edistetään niiden ikäihmisten ulkoilua, jotka tarvitsevat apua ulkoillakseen turvallisesti. ​Ulkoilu on tärkeä osa Esperi kotien jokapäiväistä arkea. Kampanjaan osallistuvat kaikki Esperin ikäihmisten hoivakodit. Tervetuloa omaiset ja läheiset mukaan kampanjaan! :)
Hoivakoti Orvokki Muhos syksy
6.9.2020

Syksy hiipii hiljaa..

Pii paapuu, terve syyskuu!
Omenat on vielä puussa,
Pian ne maistuu meidän suussa.
Makeaksi suu, onhan syyskuu.

Syksy se vaan tekee tuloaan, onneksi ilmat on vielä lämpimiä ja aurinkokin paistaa. Omenoista tulikin mieleen, että tiistaina meillä leivotaan omenapiirakkaa. :)

Orvokkikodin väki toivottaa kaikille aurinkoisia syyspäiviä!