Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Orvokki, Muhos

6

toukokuu

2022

Aurinkoa ja hyvää mieltä

Aurinko ja lämmin ilma on hellinyt tänään Orvokkikodin väkeä. Lisäksi pääsimme fiilistelemään tulevaa äitienpäivää kauniin huilumusiikin parissa.
ulkoilu
jumppa
Viikkoon on myös mahtunut jumppaa. Orvokkikodissa jumpataan usein ja vähintään kaksi kertaa viikossa meidän oma fysioterapeutti ohjaa asukkaille jumppatuokion. Minnan jumppatuokiossa olikin torstaina vuorossa ihanan rentouttava mielikuvajumppa. Mielikuvissa pääsimme saunan lämpöön ja sekös oli mukavaa. :)
ulkoilu
Loppuviikosta pääsimme nauttimaan ihanan aurinkoisesta säästä. Kävimme kävelyllä ja sen jälkeen vain nautiskelimme auringonpaisteesta etupihalla. Toivotaan aurinkoa myös viikonlopulle!
huilumusiikkia
Yksikönpäällikkö huilua soittamassa! :)

Tänään pääsimme jo äitienpäivätunnelmiin, kun Kirsi soitti huilulla ihania äitienpäivälauluja.

Toivotamme kaikille äideille oikein ihanaa tulevaa äitienpäivää!

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Orvokki, Muhos

koiravieraita
19.11.2023

Iloa eläinystävistä

Tällä viikolla olemme täällä Orvokkikodilla innostuneet tekemään erilaisia visailuja ja arvuuttelemaan arvoituksia. Eläinaiheisia värityskuvia olemme myös väritelleet juttutuokioiden lomassa. Toisinaan saamme myös iloksemme karvakavereita meille vierailulle. Nämä meidän karvaiset ystävät tuovat hymyn huulille ja ystävät saavat varmasti lämpimiä halauksia ja rapsutuksia.