Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Orvokki, Muhos

19

marraskuu

2023

Iloa eläinystävistä

Tällä viikolla olemme täällä Orvokkikodilla innostuneet tekemään erilaisia visailuja ja arvuuttelemaan arvoituksia. Eläinaiheisia värityskuvia olemme myös väritelleet juttutuokioiden lomassa. Toisinaan saamme myös iloksemme karvakavereita meille vierailulle. Nämä meidän karvaiset ystävät tuovat hymyn huulille ja ystävät saavat varmasti lämpimiä halauksia ja rapsutuksia.
koiravieraita
Hoivakoti Orvokki Muhos värityskuvat

Värityskuvia väritellessä syntyi mukavia keskusteluita, muistoja ja ajatuksia. Yksi asukkaistamme kertoi monenlaisia tarinoita aikoinaan omistamastaan hevosesta ja hänen kansaan tehdyistä ratsastusretkistä.

Hoivakoti Orvokki Muhos karvakaverit
Hoivakoti Orvokki Muhos karvakaverit

Nämä meidän karvakaverit saamme toisinaan iloksemme. Diiva-koira tassuttelee innoissaan ihmisen luota toisella ja tietenkin halauksien ja rapsutuksien toivossa, joita hän toki myös saa! Kissa-ystävä istahtaa mielellään myös syliin saaden paljon silityksiä ja hoivaa.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Orvokki, Muhos

tammikuu
6.1.2024

Hyvää uutta vuotta 2024!

Tammikuun ensimmäisellä viikkona ulkona on ollut napakka pakkanen. Sisällä olemme kuitenkin päässeet yhdessä tekemään monenlaista mukavaa. Olemme kokoontuneet suurella porukalla yhteisille lukutuokioille, jumpattu ja vietetty rentoutustuokioita. Tammikuun ensimmäisellä viikolla kävi myös seurakunnasta pappi pitämässä meille hartauden.