Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Orvokki, Muhos

26

marraskuu

2023

Jouluisia askareita

Tällä viikolla olemme tehneet mukavia jouluisia askareita. Joulutonttuja askartelimme yhdessä ilmoitustaulumme koristeiksi, kun syksyn lehdet siirsimme syrjään. Ensimmäiset joulutortut päätimme myös leipoa yhteistuumin.
jouluaskareita

 

Hoivakoti Orvokki Muhos jouluaskareet
Hoivakoti Orvokki Muhos jouluaskareet

Näin valmistuu huopahattuiset ihanat tonttu-ukot. Käden kuvaa hyödynsimme askarteluissa ja näin saimme tontuille valkoiset parrat. Tontuista tuli niin veikeän näköisiä, että saimme niistä kyllä hymyn huulille. Mukavasti ne myös asettuivat meidän ilmoitustaulun ympärille iloksi.

Hoivakoti Orvokki Muhos jouluaskareet
Hoivakoti Orvokki Muhos jouluaskareet

Ensimmäiset joulutortut leivottu tälle vuodelle ja kyllähän ne maistuivat hyvälle päiväkahvin kanssa. Porukalla leivoimme ison pöydän ääressä, eikä siinä kokeneiden leipojien kanssa kauaa mennyt, kun 40 joulutorttua oli jo uunissa.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Orvokki, Muhos

tammikuu
6.1.2024

Hyvää uutta vuotta 2024!

Tammikuun ensimmäisellä viikkona ulkona on ollut napakka pakkanen. Sisällä olemme kuitenkin päässeet yhdessä tekemään monenlaista mukavaa. Olemme kokoontuneet suurella porukalla yhteisille lukutuokioille, jumpattu ja vietetty rentoutustuokioita. Tammikuun ensimmäisellä viikolla kävi myös seurakunnasta pappi pitämässä meille hartauden.