Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Orvokki, Muhos

9

helmikuu

2023

MUIKKU - muistikuntoutusmateriaali

Muisteluhetkien tukena voi käyttää erilaisia kuvia. Kuvien avulla voi herätellä muistoja ja ajatuksia. Usein syntyy myös mukavia keskustelutuokioita.
muistelutuokio

Tilasimme Orvokkikotiin MUIKKU- laatikon (muistikuntoutusmateriaali). Laatikko sisältää muun muassa paljon eriaiheisia kuvia, sekä ohjeita ja paljon muuta mukavaa. Materiaali on suunniteltu ensisijaisesti muistisairautta sairastavien ja ikääntyvien muisteluryhmien ohjaajille työkalupakiksi. Tokihan materiaalia voi hyödyntää myös kotona iäkkäiden parissa.

Tänään pidimme muistelutuokion kuvakorttien avulla. Mukavia muistoja heräsi etenkin vanhanajan kuvista. Kesäkin meillä tuli mieleen kauniista kesäkuvista ja vesi herahti kielelle, kun katselimme kuvia ihanista marjoista.

Voi kun on ihanan näköisiä mansikoita. Olisipa mukava tuosta korista niitä napsia suuhun! 

 

 

muistelu
muistelu

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Orvokki, Muhos

pelipäivä
25.2.2024

Pelipäivä

Tällä viikolla vietimme täällä Orvokkikodilla pelipäivää, jolloin kokeilimme yhdessä erilaisia lautapelejä ja kokosimme palapelejä. Saimmekin hyvät lautapelituokiot aikaan ja kokeilimmekin useita erilaisia pelejä.
tammikuu
6.1.2024

Hyvää uutta vuotta 2024!

Tammikuun ensimmäisellä viikkona ulkona on ollut napakka pakkanen. Sisällä olemme kuitenkin päässeet yhdessä tekemään monenlaista mukavaa. Olemme kokoontuneet suurella porukalla yhteisille lukutuokioille, jumpattu ja vietetty rentoutustuokioita. Tammikuun ensimmäisellä viikolla kävi myös seurakunnasta pappi pitämässä meille hartauden.