Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Orvokki, Muhos

24

marraskuu

2022

Torstain tunnelmia

Niin se vain tämäkin viikko on kohta pulkassa ja viikonloppu lähestyy. Joulukoristeita alkaa vähitellen ilmestyä huoneisiin ja tänä aamuna ihastelimme erään asukkaan kanssa hänen huoneeseen laitettua kaunista kuusta ja veikeän näköisiä tonttuja.
joulujuttuja

Tähän viikkoon on mahtunut monenmoista. Eilen Tarja Pyy kävi pitämässä meille hartauden ja lauloimme yhdessä joululauluja. Tällä adventtiviikollahan se joulun odotus alkaa. Lisäksi olemme jumpanneet, leiponeet ja eilen aloitimme suolalyhtyjen teon. Paljon mukavia juttuja. :)

Huomenna onkin luvassa asukkaiden toivelauluja livenä. Leppoisaa loppuviikkoa kaikille toivottelee Orvokkikodin poppoo!

 

joulujuttuja
Kaunis pieni kuusi valoineen ja koristeineen luo lämpöistä joulun tunnelmaa. Kivat tontut ovat päässeet radion päälle istumaan.
lukujuttuja
Meillä luetaan paljon Kalevaa ja tänään siinä olikin paljon uutisia. Kokoonnumme porukalla olohuoneeseen ja samalla voimme keskustella ajankohtaisista aiheista. Nyt hieman mietityttää lumitilanne - tuleekohan meille valkea joulu?

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Orvokki, Muhos

Hyvää joulua!
24.12.2022

Hyvää joulua!

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!

Jouluna 2022 Esperi Care tukee Pelastakaa Lasten kotimaan työtä. Joululahjoitusten turvin ehkäistään syrjäytymistä ja autetaan kotimaan vähävaraisia lapsiperheitä.