Esittely

Hoitaja kuvake harmaa
Osaava hoiva ympäri vuorokauden
Kokki kuvake harmaa
Ravitsevat ja maukkaat ateriat
Siivous kuvake harmaa
Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys
Naamiot kuvake harmaa
Monipuolisesti harrastustoimintaa
Koti kuvake harmaa
Turvallinen ja viihtyisä koti

Pitkäaikainen koti

Tarjoamme loppuelämän kodin elämäntilanteesta riippumatta. Meillä asukas saa juuri niin paljon apua kuin tarvitsee tai haluaa. Päivät rytmittyvät asukkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Jokaisella asukkaalla on oma asunto, joka tarjoaa yksilöllisyyttä ja rauhaa, yhteistiloista löytyy seuraa ja ajanvietettä. Meillä pariskunnat voivat asua yhdessä, aivan kuten kotona.

Ympärivuorokautinen tehostettu palveluasuminen hoivakodissa on tarkoitettu fyysisesti toimintarajoitteisille tai muistisairaille ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista apua.

Lyhytaikaista asumista

Lyhytaikainen asumispalvelu tarkoittaa, että ikäihminen tulee vaikkapa pariksi päiväksi tai muutamaksi kuukaudeksi asumaan hoivakotiimme. Lyhytaikainen asumispalvelu on hyvä ratkaisu esimerkiksi leikkauksen tai sairaalahoidon jälkeen, omaishoitajan loman aikana tai kotitalon putkiremontin vuoksi. Asumisen kestosta ja hoivan määrästä sovitaan aina yksilöllisesti, asukkaan tarpeen mukaan.

Myös lyhyemmällä asumisjaksolla oleva asukas saa meillä yksilöllisen hoivan, hoidon ja kuntoutuksen. Jakson jälkeen asukas palaa kotiin. Lyhytaikaiselle asumisjaksolle voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla.

Lokakuussa 2023 valmistunut Esperi Hoivakoti Tapio on turvallinen ja lämminhenkinen koti 34 asukkaalle Nokialla. Hoivakoti Tapio tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmiselle ja muistisairaalle. Vakituisen asumisen ohella palveluvalikoimaan kuuluu myös lyhytaikainen asumispalvelu, joka on hyvä ratkaisu esimerkiksi omaishoitajan loman ajaksi.

Turvallista asumista

Asukkaiden hyvinvoinnista vastaa ikäihmisten hoitoon ja ohjaukseen erikoistunut henkilöstö. Apua on saatavilla ympäri vuorokauden. Asukkaat osallistuvat omien voimavarojensa mukaan arjen askareisiin ja kodin toimintaan. Keskeistä asukkaiden huolenpidossa on pyrkiä säilyttämään jokaisen asukkaan olemassa olevat voimavarat mahdollisimman pitkään.

Hoivakodissa vallitsee mielekäs ja toiminnallinen arki, johon kuuluu yhdessäoloa ja monipuolista toimintaa. Kodissa järjestetään juhlia, jumppatuokioita, tapahtumia sekä paljon muuta mukavaa aktivoivaa tekemistä.

Esperi Hoivakoti Tapio.

Viihtyisä ympäristö

Hoivakoti Tapio sijaitsee kauniilla ja rauhallisella asuinalueella Nokialla. Alueelta löytyy monipuolisesti ulkoilureittejä ja keskustan palvelut ovat vain viiden minuutin ajonmatkan päässä kodilta. Jokaisella asukkaalla on käytössään oma tilava huone sekä esteetön wc-/kylpyhuone. Lisäksi käytössä ovat yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat, jotka on suunniteltu esteettömiksi ja kodinomaisiksi. Kodin tunnelmaa nostattaa viihtyisä ja avara piha-alue, jossa ulkoillaan ja vietetään aikaa yhdessä.

Esperi Hoivakoti Tapio.

Tutustu kodin tiloihin virtuaaliesittelyn kautta!