Osaava henkilöstö

Kodeissamme työskentelee moniammatillinen ja osaava henkilökunta. Riippumatta koulutustaustasta koko työyhteisön yhteisenä tavoitteena on mahdollistaa asukkaillemme turvallinen ja mielekäs, omannäköinen arki. Yhteistyö asukkaidemme omaisten ja läheisten sekä muiden sidosryhmien kanssa on olennainen osa henkilökuntamme työtä.

Sairaanhoitaja ja tiimivastaava

Sairaanhoitaja vastaa asukkaiden lääkehoidosta kokonaisuutena sekä sairaanhoidollisista tehtävistä. Riippuen yksikön koosta, sairaanhoitajia voi olla yksi tai useampi.

Tiimivastaavina meillä toimii eri koulutustaustaisia ammattilaisia, joiden tehtävänä on huolehtia kodin arjen sujumisesta, sekä tiedonkulusta henkilökunnan kesken. Tiimivastaava toimii yksikön esihenkilön sijaisena tämän lomien aikana.

Voit tutustua sairaanhoitajan ja tiimivastaavan työhön Esperillä tarkemmin urasivuillamme:
Tutustu sairaanhoitajan työhön tästä. 
Tutustu tiimivastaavan työhön tästä. 

Lähihoitaja

Valtaosa Esperin työntekijöistä ovat lähihoitajia, joilla voi olla erilaisia ammatillisia suuntautumisia taustalla – ikäihmisten hoitotyöhön, mielenterveystyöhön tai kehitysvammatyöhön. Lähihoitajien tehtäviin kuuluu muun muassa asukkaidemme omahoitajana toimiminen, perushoitotyötä, lääkehoitoa sekä erilaisten mielekkäiden toimintojen suunnittelua ja toteuttamista asukkaiden toiveiden pohjalta.

Voit tutustua tarkemmin lähihoitajan työhön Esperillä urasivuillamme, tästä.

Hoiva-avustaja

Hoiva-avustajan koulutus koostuu kahdesta lähihoitajan tutkinnon osasta. Hoiva-avustajilla on näin ollen hyvät valmiudet toimia niin kodin avustavissa tehtävissä, kuin perushoitotyössä. Hoiva-avustajat eivät kuitenkaan osallistu esimerkiksi lääkehoitoon tai vaativiin hoidollisiin toimenpiteisiin.

Voit tutustua tarkemmin hoiva-avustajan työhön Esperillä urasivuillamme, tästä.

Muut alan ammattilaiset

Lisäksi kodeissamme työskentelee avustavissa tehtävissä hoitoapulaisia, keittiötyöntekijöitä ja siistijöitä. Moniammatillista näkökulmaa työyhteisöön tuovat fysioterapeutit, toimintaterapeutit, sosionomit ja geronomit. Jokaisella työntekijällä on oma tärkeä paikkansa osana yhteisöä tuoden omaa ammattitaitoaan asukkaidemme hyvinvoinnin tukemiseksi.

Haluaisitko tutustua henkilökuntaamme? Täältä löydät kotiemme tekemiä esittelyitä henkilökunnan jäsenistä.

Etsitkö uutta suuntaa urallesi? Lisätietoa meistä työnantajana ja kaikki avoimet työpaikkamme löydät täältä.