Esperi Hoivakoti Ainola, Oulu

Ainola Äitienpäivä
7.5.2021

Hyvää Äitienpäivää Ainolasta!

Ainolassa on tällä viikolla saatu koronarokotteen toiset annokset. Vierailukäytännöt ovat kuitenkin ennallaan ja mahdollisista muutoksista ilmoitamme mikäli se on ajankohtaista.

Valmistaudumme juhlimaan myös kevään kauneinta juhlaa, Äitienpäivää. Olemme tällä viikolla perehtyneet Äitienpäivän historiaan, laulaneet kauneimpia lauluja äidille sekä lausuneet runoja silmäkulmat kosteina. Äitienpäivänä meillä nautitaan ruusujen kauneudesta, kakun ja herkkujen makeudesta sekä Petri Schroderuksen etäkonsertista!

Haluamme toivottaa kaikille oikein ihanaa Äitienpäivää!
vappu
1.5.2021

Hauskaa vappua Ainolasta!

Vappu kuuluu suomalaisiin perinteisiin ja tottakai se kuuluu Ainolankin kevääseen! Poikkeusoloissa yhteisöllisyys korostuu koska juhlimme omalla porukalla, meille asukkaiden mielekäs arki ja sen tukeminen mieluisalla tekemisellä on tärkeää! Hoitajat olivat tälläkin kertaa suunnitelleet huippu hauskaa tekemistä ja suut saatiin makiaksi oman keittiön emännän herkuilla!
pääsiäispuput!
6.4.2021

Pääsiäisestä kohti kevättä!

Ainolassa vietettiin pääsiäistä rennosti pelaillen ja herkutellen, halukkaat katselivat Jumalanpalvelukset televisiosta ja kävipä meillä iloisia pääsiäispupujakin :)
Kohti kevättä mennään kohinalla ja luvassa onkin monenmoista puuhaa, terassin laittoa, kevään juhlia ja heräävän luonnon ihastelua ulkoillen!
Tänään on leivottu marjapiirakkaa päiväkahaveelle ettei vaan pääse herkut loppumaan.
Toivotamme kauniita kevätpäiviä kaikille!
Katso lisää