Esperi Hoivakoti Ainola, Oulu

kuplivaa
5.1.2023

Hyvää alkanutta vuotta 2023!

Uusi vuosi on jo alkanut ja takana ovat joulu ja vuoden vaihde. Ainolassa joulu ja uusivuosi vietettiin perinteisesti hyvän ruoan ja seuran merkeissä. Jouluna saimme vieraiksemme omaisia sekä tietysti punapukuisia vieraita Korvatunturilta :) Uuden vuoden kunniaksi nostimme yhdessä kuplivan maljan ja esitimme yhteisen toiveen - terveyttä, onnea ja iloa vuodelle 2023!
THL tilasto 2022
9.12.2022

Meillä asuu tyytyväisiä asukkaita!

Esperi Ainola sijoittui kirkkaasti kolmen parhaan ympärivuorokautisen palveluasumisyksikön joukkoon THL:n toteuttamassa asukastyytyväisyyskyselyssä keväällä 2022. Kyselyyn kutsuttiin yli 2800 kunnallisen sekä yksityisen puolen yksikköä ja lähes 42000 asukasta vastasi kyselyyn. Koko Ainolan henkilökunta ilahtui tuloksesta valtavasti ja tulos antaa myötätuulta tehdä jatkossakin työtä suurella sydämellä, jotta meillä asuisi iloisia ja onnellisia mummuja ja pappoja!
Joulutorttuja
7.11.2021

Viikonlopun kuulumisia

Ainolassa ollaan vietetty rauhallista viikonloppua. Pyhäinpäivänä ollaan musisoitu yhteislauluilla, katseltu vanhoja elokuvia ja päiväkahveilla herkuteltu joulutortuilla. Sunnuntaina sitten jatkettiin yhteislauluja sekä pidettiin runohetki ja yhdessä katsottu/kuuneltu jumalanpalvelus. Nyt jaksaa sitten aloittaa uuden viikon hyvin levättynä ja rentoutuneena :)
vappu
1.5.2021

Hauskaa vappua Ainolasta!

Vappu kuuluu suomalaisiin perinteisiin ja tottakai se kuuluu Ainolankin kevääseen! Poikkeusoloissa yhteisöllisyys korostuu koska juhlimme omalla porukalla, meille asukkaiden mielekäs arki ja sen tukeminen mieluisalla tekemisellä on tärkeää! Hoitajat olivat tälläkin kertaa suunnitelleet huippu hauskaa tekemistä ja suut saatiin makiaksi oman keittiön emännän herkuilla!