Esperi Hoivakoti Ainola, Oulu

ystävykset
13.2.2023

Hyvää ystävänpäivää!

Ainolassa valmistauduttiin tänään huomiseen ystävänpäivään perinteisillä askarteluilla. Kerrokset saivat koristeekseen hurjan paljon sydämiä :)
Yksi tärkeitä kodikkuuden ja turvallisuuden tuojia Ainolan kodissamme on yhdessäolo. Päivittäin saamme kysyä toisiltamme "Mitä kuuluu?" ja "Kuinka voit?"

Kaikki päivät eivät voi olla ylenpalttisen riemukkaita ja mukaan mahtuu joskus tympeitäkin päiviä. Juuri silloin oma sakki ympärillä tuo lohtua ja turvaa. Saat mennä vaikka omaan huoneeseesi kössin turkkia paikkaamaan tai istua olohuoneessa hiljaa ja vain kuunnella tovereiden juttuja. Varsinkin muistisairaalle toisten läsnäolo tuo turvaa. Kun yhtäkkiä ei mikään näytäkään tutulta ja jännitys tuntuu vatsan pohjassa - juuri silloin joku istahtaa viereen ja ottaa kädestä kiinni. Se joku kertoo, että ei ole mitään hätää ja sinä olet minun ystäväni :)
THL tilasto 2022
9.12.2022

Meillä asuu tyytyväisiä asukkaita!

Esperi Ainola sijoittui kirkkaasti kolmen parhaan ympärivuorokautisen palveluasumisyksikön joukkoon THL:n toteuttamassa asukastyytyväisyyskyselyssä keväällä 2022. Kyselyyn kutsuttiin yli 2800 kunnallisen sekä yksityisen puolen yksikköä ja lähes 42000 asukasta vastasi kyselyyn. Koko Ainolan henkilökunta ilahtui tuloksesta valtavasti ja tulos antaa myötätuulta tehdä jatkossakin työtä suurella sydämellä, jotta meillä asuisi iloisia ja onnellisia mummuja ja pappoja!