Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Ainola, Oulu

6

joulukuu

2020

Hyvää itsenäisyyspäivää Suomi!

Suomi viettää itsenäisyyspäivää 6.12, mutta Ainolassa itsenäisyyspäiväjuhlaa juhlittiin jo torstaina.
suomi

Oi maamme, Suomi, synnyinmaa, 

soi sana kultainen!

Ainolan itsenäisyyspäivä juhlassa syötiin, juotiin ja laulettiin. Itsenäisyyspäivä on tärkeä päivä jonka juhliminen ja muistaminen kuuluu joulunajan perinteisiin. Itsenäisyys tarkoittaa monia eri asioita jokaiselle meistä. 

Oman porukan "linnanjuhlat" sujuivat Ainolassa mukavissa tunnelmissa. Siniristiliput koristivat päiväsalia ja ruokalistalla oli uunilohta ja kermaperunoita, mikä oli kaikille mieluisa ruoka. 

Juhlavaatteet päälle, hiukset kuntoon ja menoksi!

Onnea ja kiitos Suomi!

Laittautumista ennen juhlaa.
kiharrus
lauluja
Laulut olivat olennainen osa juhlaamme. Vaikka laulaminen on suuri osa jokapäiväistä arkeamme, saa se suuren osan juhlissakin.
Joululeivonnaisia. Nämä herkut maistuvat kaikille.
torttuja
torttuuu
Nam nam
skumppaa
Kuohuvat nostettiin yhteistuumin Suomen kunniaksi.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Ainola, Oulu

jouluruno
22.12.2023

Hyvää joulua!

Ainolassa laskeudutaan hiljalleen jo joulurauhaan. Arkinen aherrus sekä kiire minimoidaan joulun ajaksi ja nautitaan hyvästä jouluruoasta, herkuista, tunnelmasta ja tietysti toistemme seurasta! Joulusaunat lämpenevät vielä aatonaattoon saakka ja valtavat määrät jouluruokia sekä herkkuja odottavat syöjäänsä. Kaikki omaiset ovat tervetulleita jouluvierailuille! Kuvaterveisiä myös Teille täältä Ainolasta :)
kakkua
11.12.2023

Oi Suomi, rakas isänmaamme!

Viime viikolla juhlistimme Ainolassa itsenäisyyspäivää. Juhlapäivän menusta löytyi jo perinteeksi muodostunut karjalanpaisti ja kakkukahvit. Miesten jakaukset laitettiin kohdalleen ja naiset saivat kutreilleen palmikoita juhlanauhoin koristeltuina. Nostimme yhdessä juhlamaljat ja taisipa siinä muutama pieni juhlapuhekin kajahtaa rakkaan isänmaamme kunniaksi :) Kuvaterveisistä löytyy myös itsenäisyyspäivän valtakunnallisen juhlaparaatin ohimarssi - kyllä marssivat hienosti, kovasta -20 asteen pakkasesta huolimatta!
runotervehdys
1.12.2023

Talviset terveiset!

Talvi on saatu kunnolla käyntiin ja lähtölaskenta kohti joulua on alkanut. Olemme nauttineet raikkaista talvikeleistä punaisin poskin ja koristelleet kotiamme joulun odotusta varten. "Keikkakalenteri" on täyttynyt mukavasti esiintyjistä sekä ihanista vierailijoista ja jokaiselle viikolle on mukavaa katseltavaa ja kuunneltavaa. On musiikki- ja tiernaesityksiä, leivontaa, itsenäisyyspäivän juhlaa, joululauluesityksiä ja askartelua. Nyt laitetaan Ainolassakin joululaulut soimaan ja nautitaan yhdessä joulun odotuksesta ja yhteisistä touhuista!

Laitamme tähän Teille kuvaterveisiä katseltavaksi marraskuun touhuistamme.

Ihanaa alkanutta joulukuuta Teille kaikille!
ihana Iivo
11.10.2023

Hau hau!

Työntekijämme Hamada kävi Ainolassa koiriensa kanssa asukkaita ilahduttamassa. Pienempi kaveri onkin tehnyt Ainolassa yövahdin hommia, mutta isommalle vierailu oli ensimmäinen. Kyllä oli ilo taas molemminpuolista!