Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Ainola, Oulu

24

joulukuu

2020

Joulukorttitempaus

Saimme vapaaehtoisilta aivan ihania ja sydäntä lämmittäviä joulukortteja!
korrtii

Ainolan asukkaat ovat saaneet mieltä lämmittäviä joulukortteja kahdesta eri kamppanjasta:

Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjesti yhteistyökumppaneineen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan joka tuotti jopa 146 185 joulukorttia! Kortteja on lähetetty ympäri Suomen, kotihoidon ja asumispalvelujen yksikköihin, joista yksi oli Ainola.

Myös Karto lähetti meille jokavuotisia aina niin ihania joulukortteja.

Vapaaehtoisia oli mukana vauvasta vaariin ja sisältöineen aivan ihania! 

kortti2
runo
seinä
siskot ja simot
hiiri
korttii

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Ainola, Oulu

jouluruno
22.12.2023

Hyvää joulua!

Ainolassa laskeudutaan hiljalleen jo joulurauhaan. Arkinen aherrus sekä kiire minimoidaan joulun ajaksi ja nautitaan hyvästä jouluruoasta, herkuista, tunnelmasta ja tietysti toistemme seurasta! Joulusaunat lämpenevät vielä aatonaattoon saakka ja valtavat määrät jouluruokia sekä herkkuja odottavat syöjäänsä. Kaikki omaiset ovat tervetulleita jouluvierailuille! Kuvaterveisiä myös Teille täältä Ainolasta :)
kakkua
11.12.2023

Oi Suomi, rakas isänmaamme!

Viime viikolla juhlistimme Ainolassa itsenäisyyspäivää. Juhlapäivän menusta löytyi jo perinteeksi muodostunut karjalanpaisti ja kakkukahvit. Miesten jakaukset laitettiin kohdalleen ja naiset saivat kutreilleen palmikoita juhlanauhoin koristeltuina. Nostimme yhdessä juhlamaljat ja taisipa siinä muutama pieni juhlapuhekin kajahtaa rakkaan isänmaamme kunniaksi :) Kuvaterveisistä löytyy myös itsenäisyyspäivän valtakunnallisen juhlaparaatin ohimarssi - kyllä marssivat hienosti, kovasta -20 asteen pakkasesta huolimatta!
runotervehdys
1.12.2023

Talviset terveiset!

Talvi on saatu kunnolla käyntiin ja lähtölaskenta kohti joulua on alkanut. Olemme nauttineet raikkaista talvikeleistä punaisin poskin ja koristelleet kotiamme joulun odotusta varten. "Keikkakalenteri" on täyttynyt mukavasti esiintyjistä sekä ihanista vierailijoista ja jokaiselle viikolle on mukavaa katseltavaa ja kuunneltavaa. On musiikki- ja tiernaesityksiä, leivontaa, itsenäisyyspäivän juhlaa, joululauluesityksiä ja askartelua. Nyt laitetaan Ainolassakin joululaulut soimaan ja nautitaan yhdessä joulun odotuksesta ja yhteisistä touhuista!

Laitamme tähän Teille kuvaterveisiä katseltavaksi marraskuun touhuistamme.

Ihanaa alkanutta joulukuuta Teille kaikille!
ihana Iivo
11.10.2023

Hau hau!

Työntekijämme Hamada kävi Ainolassa koiriensa kanssa asukkaita ilahduttamassa. Pienempi kaveri onkin tehnyt Ainolassa yövahdin hommia, mutta isommalle vierailu oli ensimmäinen. Kyllä oli ilo taas molemminpuolista!