Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Ainola, Oulu

22

joulukuu

2020

Joulusaunan tunnelmaa

Joulu lähenee huimaa vauhtia ja itse aattoon on enää kaksi päivää!
joulutähti

Joulusauna on monella muodostunut tavaksi ja näin Ainolassa päätimme kunnioittaa joulun perinteitä! Asukkaat olivat oikein otettuja ja jokainen sai käydä lämmössä pyörähtämässä. Maanantaina oli naisten sauna ja tiistaina miesten saunailta. 

vihta
Aidot vihdat toivat hyvän tuoksun ja tunnelman.
saunaherkkuja
Saunassa oli tarjolla virvokkeita ja suolaista naposteltavaa
pipari
Kuluneella viikolla viriketuokiona pidettiin leipomispäivä.
Piparit paistumaan
piparit

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Ainola, Oulu

jouluruno
22.12.2023

Hyvää joulua!

Ainolassa laskeudutaan hiljalleen jo joulurauhaan. Arkinen aherrus sekä kiire minimoidaan joulun ajaksi ja nautitaan hyvästä jouluruoasta, herkuista, tunnelmasta ja tietysti toistemme seurasta! Joulusaunat lämpenevät vielä aatonaattoon saakka ja valtavat määrät jouluruokia sekä herkkuja odottavat syöjäänsä. Kaikki omaiset ovat tervetulleita jouluvierailuille! Kuvaterveisiä myös Teille täältä Ainolasta :)
kakkua
11.12.2023

Oi Suomi, rakas isänmaamme!

Viime viikolla juhlistimme Ainolassa itsenäisyyspäivää. Juhlapäivän menusta löytyi jo perinteeksi muodostunut karjalanpaisti ja kakkukahvit. Miesten jakaukset laitettiin kohdalleen ja naiset saivat kutreilleen palmikoita juhlanauhoin koristeltuina. Nostimme yhdessä juhlamaljat ja taisipa siinä muutama pieni juhlapuhekin kajahtaa rakkaan isänmaamme kunniaksi :) Kuvaterveisistä löytyy myös itsenäisyyspäivän valtakunnallisen juhlaparaatin ohimarssi - kyllä marssivat hienosti, kovasta -20 asteen pakkasesta huolimatta!
runotervehdys
1.12.2023

Talviset terveiset!

Talvi on saatu kunnolla käyntiin ja lähtölaskenta kohti joulua on alkanut. Olemme nauttineet raikkaista talvikeleistä punaisin poskin ja koristelleet kotiamme joulun odotusta varten. "Keikkakalenteri" on täyttynyt mukavasti esiintyjistä sekä ihanista vierailijoista ja jokaiselle viikolle on mukavaa katseltavaa ja kuunneltavaa. On musiikki- ja tiernaesityksiä, leivontaa, itsenäisyyspäivän juhlaa, joululauluesityksiä ja askartelua. Nyt laitetaan Ainolassakin joululaulut soimaan ja nautitaan yhdessä joulun odotuksesta ja yhteisistä touhuista!

Laitamme tähän Teille kuvaterveisiä katseltavaksi marraskuun touhuistamme.

Ihanaa alkanutta joulukuuta Teille kaikille!
ihana Iivo
11.10.2023

Hau hau!

Työntekijämme Hamada kävi Ainolassa koiriensa kanssa asukkaita ilahduttamassa. Pienempi kaveri onkin tehnyt Ainolassa yövahdin hommia, mutta isommalle vierailu oli ensimmäinen. Kyllä oli ilo taas molemminpuolista!