Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Ainola, Oulu

11

tammikuu

2022

Uusi vuosi 2022!

Ainolassa kovasti jo odotellaan mitä uusi vuosi tuo tullessaan. Vuosi vaihtuikin rauhallisissa tunnelmissa joulukuun rientojen jälkeen.
Uusi vuosi
Joulupukki
Meidän notkea joulupukki kävi jouluaattona jakamassa lahjoja
Tapaninpäivä
Joulukuussa kovasti myös katseltiin erilaisia konsertteja kuten jouluna, tapaninpäivänä ja uutena vuotena.
uusi vuosi
Uusi vuosi vietettiin hyvässä seurassa eli yhdessä

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Ainola, Oulu

jouluruno
22.12.2023

Hyvää joulua!

Ainolassa laskeudutaan hiljalleen jo joulurauhaan. Arkinen aherrus sekä kiire minimoidaan joulun ajaksi ja nautitaan hyvästä jouluruoasta, herkuista, tunnelmasta ja tietysti toistemme seurasta! Joulusaunat lämpenevät vielä aatonaattoon saakka ja valtavat määrät jouluruokia sekä herkkuja odottavat syöjäänsä. Kaikki omaiset ovat tervetulleita jouluvierailuille! Kuvaterveisiä myös Teille täältä Ainolasta :)
kakkua
11.12.2023

Oi Suomi, rakas isänmaamme!

Viime viikolla juhlistimme Ainolassa itsenäisyyspäivää. Juhlapäivän menusta löytyi jo perinteeksi muodostunut karjalanpaisti ja kakkukahvit. Miesten jakaukset laitettiin kohdalleen ja naiset saivat kutreilleen palmikoita juhlanauhoin koristeltuina. Nostimme yhdessä juhlamaljat ja taisipa siinä muutama pieni juhlapuhekin kajahtaa rakkaan isänmaamme kunniaksi :) Kuvaterveisistä löytyy myös itsenäisyyspäivän valtakunnallisen juhlaparaatin ohimarssi - kyllä marssivat hienosti, kovasta -20 asteen pakkasesta huolimatta!
runotervehdys
1.12.2023

Talviset terveiset!

Talvi on saatu kunnolla käyntiin ja lähtölaskenta kohti joulua on alkanut. Olemme nauttineet raikkaista talvikeleistä punaisin poskin ja koristelleet kotiamme joulun odotusta varten. "Keikkakalenteri" on täyttynyt mukavasti esiintyjistä sekä ihanista vierailijoista ja jokaiselle viikolle on mukavaa katseltavaa ja kuunneltavaa. On musiikki- ja tiernaesityksiä, leivontaa, itsenäisyyspäivän juhlaa, joululauluesityksiä ja askartelua. Nyt laitetaan Ainolassakin joululaulut soimaan ja nautitaan yhdessä joulun odotuksesta ja yhteisistä touhuista!

Laitamme tähän Teille kuvaterveisiä katseltavaksi marraskuun touhuistamme.

Ihanaa alkanutta joulukuuta Teille kaikille!
ihana Iivo
11.10.2023

Hau hau!

Työntekijämme Hamada kävi Ainolassa koiriensa kanssa asukkaita ilahduttamassa. Pienempi kaveri onkin tehnyt Ainolassa yövahdin hommia, mutta isommalle vierailu oli ensimmäinen. Kyllä oli ilo taas molemminpuolista!