Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

supervoimia
21.9.2023

Supervoimia - oikeesti on

"Katso minua silmiin ja muista - sinulla on Supervoimia - oikeasti on" lukee kortissa, jonka saimme jalkahoitaja Catilta Ladys&Gentleman hoitolasta. Meillä oli ilo tutustua Catiin, joka joutui valitettavasti lopettamaan viikottaiset jalkahoidot Teppolassa. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi jalkahoitola Sirenasta Riikan, joka aloittaa lokakuussa. Ilmoitimme tästä omaisille parisen viikkoa sitten.
Ulkolauluja
11.5.2023

Mielekästä arkea

Yhdessä tekemistä, kaikki on tyytyväisiä, juttelemista, sellaista niin kuin täällä on. Muun muassa nämä asiat nousivat esille kun keskustelimme asukkaiden kanssa siitä, minkälaista on mielekäs arki. Tälläkin viikolla olemme saaneet nauttia mielekkäästä arjesta.
Spa
28.6.2021

Teppolan oma Spa-osasto, luksusta arkeen!

Ideoimme pesutilojen yhteyteen Teppolan oman Spa-osaston, jonka otimme käyttöön juhannusviikolla. Halusimme tilan, jossa voimme hemmotella asukkaita. Käsi-, ja jalkakylvyt, hieronnat sekä kaunistelu, kuten hiusten laittaminen ja kynsien lakkaus käyvät kätevästi samassa tilassa. Spa-osastolle voi kätevästi pysähtyä saunasta tullessa laittautumaan, tai tulla ihan muuten vain rauhoittumaan ja rentoutumaan.