Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

Aino nuorena
10.10.2023

Aino 100-vuotta

Tänään, 10.10.2023 on Teppolassa tärkeä päivä. Vietämme veteraanimme Aino Keräsen 100-vuotis syntymäpäiviä. Ainon syntymäpäiväaamu alkoi kampaajalla käynnillä ja aamukahvilla. Iltapäivällä hän sai vieraakseen rakkaita läheisiä, joiden kanssa sai kahvitella iloisissa tunnelmissa. Suurella porukalla lauloimme Ainolle onnittelulaulun ja "Sä kasvoit neito kaunoinen"-laulun. Kakku maistui huumorintajuiselle Ainolle niin hyvin, että sanaakaan ei suusta tullut, kun kakku oli niin hyvää.
supervoimia
21.9.2023

Supervoimia - oikeesti on

"Katso minua silmiin ja muista - sinulla on Supervoimia - oikeasti on" lukee kortissa, jonka saimme jalkahoitaja Catilta Ladys&Gentleman hoitolasta. Meillä oli ilo tutustua Catiin, joka joutui valitettavasti lopettamaan viikottaiset jalkahoidot Teppolassa. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi jalkahoitola Sirenasta Riikan, joka aloittaa lokakuussa. Ilmoitimme tästä omaisille parisen viikkoa sitten.
Puu
7.9.2023

Positiivisia ajatuksia ilmoille

Täällä Teppolassa on vietetty positiivisuusviikkoa. Koska positiivista löytyy elämästä ja arjesta vähän "sieltä, täältä ja tuolta", päätimme kasata näitä ajatuksia yhteen ja koota niistä "positiivisuuspuut" talon seinille. Vietimme myös Suomenhevosenpäivää keskiviikkona, jolloin hoitajamme Rose esitteli asukkaille asiantuntevasti hevosiin liittyviä tarvikkeita ja varusteita.
Katso lisää