Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

joulukalenteri
23.12.2021

Lempeiden sanojen joulu

Tänä jouluna meitä hoitajia on ilahduttanut omaisilta saatujen suunmakeiden lisäksi Lempeiden sanojen joulukalenteri. Se on tarjonnut joulukuun jokaiselle päivälle muistutuksia, lempeitä sanoja ja ajatelmia keventämään mieltämme. Näiden lempeiden ja rohkaisevien sanojen kautta rauhoitumme joulun viettoon.
Nanson sukat
22.12.2021

100 - vuotias Nanso muisti jouluisella tervehdyksellä

Jo toisen kerran Nanso järjesti asiakkailleen mahdollisuuden ilahduttaa ikäihmisiä jouluisella tervehdyksellä. Tänä vuonna asiakkailla oli mahdollisuus kirjoittaa Nanson myymälässä joulukorttiin oma tervehdys ikäihmiselle ja halutessaan lahjoittaa myös pehmoiset sukat. Ajatus on ihana ja jokainen lahjoittaja saa hyvän mielen näin pyhien alla ja tuo iloa monen ikäihmisen jouluun. Myös Teppolan asukkaat saivat jouluisen tervehdyksen.
Joulujuhla esiintyjät
17.12.2021

Joulu on saapunut meille

Vietimme kotimme joulujuhlaa torstaina. Tunnelma oli iloinen ja odottava. Tutut joululaulut innostivat laulamaan Minnan säestäessä laulajia pianolla. Asukkaamme Eila ja Reijo lukivat yksissä voimin jouluevankeliumin tänäkin vuonna. Yksikönjohtaja Päivi ilahdutti meitä vanhanajan joulurunolla. Juhlan päätteeksi joimme jouluiset kakkukahvit, samalla juhlistimme joulukuun syntymäpäiväsankareitamme. Hoitajamme Marja oli leiponut makoisat joulukakut koko talon väelle.

Saimme luotua porukalla yhteishenkeä nostattavan tunnelman. On hienoa nauttia joulunajasta yhdessä.
adventti
3.12.2021

Adventista alkoi joulun odotus

Adventtisunnuntaina rauhoituimme yhdessä jumalanpalveluksen äärelle. Sytytimme yhden neljästä kynttilästä ensimmäisen adventin merkiksi ja lauloimme tietenkin Hoosianna-laulun. Ajatukset alkavat pikkuhiljaa kääntymään joulua kohti. Joulukalenterin avaaminen ja joululaulujen kuunteleminen ovat päivittäisiä joulumielen tuojia. Mukavaa tunnelmaa tuo myös erilaiset jouluvalot.