Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

Asukaspalaveri
23.6.2022

Juhannusviikko

Viime viikolla pidettiin kuukausittainen asukaspalaveri. Asukkailta kyseltiin toiveita juhannuksen suhteen ja toiveita saatiinkin; makkaranpaistoa sekä juhannusruokaa kuten juhannusjuustoa sekä kotikaljaa.
Muita asukaspalaverissa esiin tulleita asioita: koiravierailuista tykätään, maanantaina 20.6 kaverikoirat vierailivatkin kodissamme.
Asukkaiden mielestä ulkopuoliset esiintyjät ovat kiva piristysruiske. Asukkaat kertoivat myös, että hoitajat ovat asiallisia, kivoja ja ihania.

Aurinkoista juhannusta kaikille!
Spa
28.6.2021

Teppolan oma Spa-osasto, luksusta arkeen!

Ideoimme pesutilojen yhteyteen Teppolan oman Spa-osaston, jonka otimme käyttöön juhannusviikolla. Halusimme tilan, jossa voimme hemmotella asukkaita. Käsi-, ja jalkakylvyt, hieronnat sekä kaunistelu, kuten hiusten laittaminen ja kynsien lakkaus käyvät kätevästi samassa tilassa. Spa-osastolle voi kätevästi pysähtyä saunasta tullessa laittautumaan, tai tulla ihan muuten vain rauhoittumaan ja rentoutumaan.
asiointireissulla
21.6.2021

Kesäpäivänseisaus

Juhannusviikko on alkanut ja vuoden pisintä päivää vietetään tänään 21.6.2021. Reijo ja Eila lähtivät hoitajan kanssa käymään asioilla ja samalla jutusteltiin mukavia. Reijo kertoi saunavastojen teosta. Ne tehdään rauduskoivusta, koska ne ovat pehmeitä ja kestävät hieskoivua pidempään. Eila puolestaan halusi matkalla olevasta syreenistä oksan, jonka huumaavaa tuoksua yhdessä ihmeteltiin. Oulunsalon terveyskeskuksen seinän vierustalla kasvoi myös hiirenvirnaa, jonka herneitä Eila ja Reijo kertoivat lapsena syöneensä. "Kaikkea piti lapsena kokeilla" Eila tuumasi. Tuulenvire mukavasti vilvoitti lämmintä kesäaamua.