Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

iloiset ilmeet
3.2.2023

Kasvojumppaa

Alkuviikosta jumpattiin jälleen. Fysioterapeutti Hanna aloitti kasvojumpalla. Jokainen jumppaaja sai värikkään rinkulan, jonka takaa sai irvistellä tai väänneĺlä naamaansa tunnetilasta toiseen. Eihän sitä voinut nauramatta katsella ja ei tainnut pokat pitää jumppaajillakaan. Kun mielenkiinto oli herätelty, tehtiin rinkulan avulla kaikenlaisia liikkeitä ja venytyksiä, ajettiimpa välillä autoakin rinkulan taipuessa ralliratiksi. Kyllä oli iloisia ilmeitä jumppaajilla tuokion lopuksi.
adventti
3.12.2021

Adventista alkoi joulun odotus

Adventtisunnuntaina rauhoituimme yhdessä jumalanpalveluksen äärelle. Sytytimme yhden neljästä kynttilästä ensimmäisen adventin merkiksi ja lauloimme tietenkin Hoosianna-laulun. Ajatukset alkavat pikkuhiljaa kääntymään joulua kohti. Joulukalenterin avaaminen ja joululaulujen kuunteleminen ovat päivittäisiä joulumielen tuojia. Mukavaa tunnelmaa tuo myös erilaiset jouluvalot.
Hilkka soittaa
8.9.2021

Positiivisuusviikon puuhailuja

Positiivisuusviikkoa on vietetty vuodesta 1991 lähtien. Niin myös tällä viikolla meillä täällä Teppolassa. Myönteistä palautetta ja iloista mieltä on aina hyvä tuoda esille, varsinkin positiivisuusviikolla. Olemme rohkaisseet asukkaitamme pohtimaan kiitollisuuden aiheita elämästään. Koti, perhe ja terveys tulivat monien suusta. "No koko elämä, kaikki tässä", sanoi Eila lopuksi.