Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

täytekakut
10.3.2023

Omaisten iltapäivä

Parin viime viikon aikana järjestimme jälleen perinteiset omaisten iltapäivät. Viime viikolla kokoonnuimme yhteen Vintin asukkaiden omaisten ja lähteisten kanssa, ja kuluneella viikolla Kammarin sekä Pirtin omaisten ja läheisten kanssa. Yhteensä tilaisuuksissa oli paikalla noin 30 henkeä.
omaistenilta
13.6.2022

Omaisten iltapäivä

Pidimme perinteisen omaisten iltapäivän 7.6. kauniissa kesäisessä säässä. Paikalla oli reilu 30 henkeä. Keskustelimme ajankohtaisista asioista ja pyysimme palautetta toiminnastamme. Saimme pelkkää positiivista palautetta, mutta otamme mielellämme vastaan kaikenlaista palautetta, jotta voimme kehittää toimintaamme. On ilo, että on näin paljon aktiivisia omaisia.
omaisten ilta
10.6.2021

Omaisten ilta

Keskiviikkona meillä oli omaisten ilta helteisessä kelissä. Omaisia oli saapunut paikalle reilu 25 henkilöä. Yksikönjohtaja Päivi kertoi viimeisimpiä kuulumisia Teppolasta ja kävi läpi alkuvuodesta tehdyn omaistyytyväisyyskyselyn tulokset. Vastauksia tuli 15 ja jatkossa toivomme, että useampi omainen vastaa kyselyyn, jotta voimme kehittää toimintaamme niiden pohjalta. Tulosten mukaan henkilökunnan ystävällisyyteen, ammattitaitoon ja talon ilmapiiriin oltiin hyvinkin tyytyväisiä.
Kävimme läpi myös Esperin strategian, jonka visioina on Suomen onnellisimmat asukkaat. Kysyimme omaisilta mikä heidät tekisi onnelliseksi hoivakoti Teppolassa ja totesimme yhdessä, että tähän tarvitaan ammattitaitoisia hoitajia ja arjessa läsnäolevia omaisia. Kolmen koon periaate: kuuntele, kosketa ja kannusta toimii ohjenuoranamme. Kerroimme myös meneillään olevista organisaation kehittämishankkeista, jotka ovat validaatio- ja saattohoitokoulutus.