Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

30

elokuu

2023

101 vuotta elämäntarinaa

Aamusta asti on laulettu ja odotettu vieraita saapuvaksi. Jo aamutuimaan esitetty Onnittelulaulu sai 101 vuotiaan Martan herkistymään. "Voi kun minä olen jo tosi vanha" ja naurahtaa siihen päälle. Päivän mittaan hän lauloi muutamia lauluja, joista pari saimme taltioitua videollekin.
Oulussa asuvia läheisiä saapui juhlistamaan syntymäpäiviä.
101 vuotta
Hyväksythän markkinointievästeet sivuston vasemman alakulman evästerattaasta nähdäksesi sisällön.
101 vuotias syntymäpäiväsankari Martta laulaa Sua lähde kaunis katselen. Päivän aikana Martta lauloi useammankin laulun hoitajille ja omaisille.
Harvoin sitä saa olla osallisena 101- vuotiaan elämässä, se on suorastaan kunnia. Miten paljon elämäntarinaa ja historiaa mahtuu noihin vuosiin.

Martta on suvun vanhin ja suvun ainoa yli 100- vuotias kertoo tytär Kaisu. "Hän on ollut ja on hyvä ja rakas äiti."
"Oli jälleen mieleenpainuva ja mukava yhdessäolon hetki. Ootte mahtavia alan ammattilaisia! Teette arvokasta työtä ammattitaidolla, empaattisesti ja iloisella mielellä. KIITOS!" kiittää tytär Kaisu hoitajia.

Martta ja perhe
Samana päivänä juhlimme myös Eilan 93- vuotis syntymäpäiviä. Eilan musiikkiystävät toivat yhteislaulutervehdyksen Eilalle ja koko Teppolan väelle. Eila oli mielissään Soinnukkaiden vierailusta.
Eila 93- vuotta

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

Hilkkaa naurattaa
27.11.2023

Arjen iloja

Olemme elelleet Teppolassa viime aikoina meidän näköistä arkea. Hieman pakkaa on sekoittanut korona-aalto, joka on pistäytynyt niin asukkaiden kuin hoitajienkin luona. Alamme onneksi olemaan jo aallon harjan loppupuolella. Onneksi hymymme ei helposti hyydy!
lukupiiri
27.10.2023

Hoitajana Teppolassa

Tällä viikolla saimme odotetun vieraan kun Eija tuli kirjastosta pitämään lukupiiriä. Erilaisten tarinoiden kuunteleminen on asukkaillemme aina mieleistä puuhaa, ja saa aikaan mukavaa keskustelua sekä muistelua. 
Lisäksi kuluneella viikolla Teppolassa on nautittu vielä hyvistä ulkoilukeleistä sekä pelattu erilaisia pelejä.
Tässä päivityksessä kurkkaamme hieman, mitä kaikkea hoitajan työhön sisältyy Teppolassa.