Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

27

marraskuu

2023

Arjen iloja

Olemme elelleet Teppolassa viime aikoina meidän näköistä arkea. Hieman pakkaa on sekoittanut korona-aalto, joka on pistäytynyt niin asukkaiden kuin hoitajienkin luona. Alamme onneksi olemaan jo aallon harjan loppupuolella. Onneksi hymymme ei helposti hyydy!
Hilkkaa naurattaa
Kaarlo ja Hilkka
Kaarlo ja Hilkka yrittivät poseerata totisena kameralle.
Kaarlo ja Hilkka
Hilkka näyttää mallia, miten vakava naama käännetään hymyksi.
Kaarlo ja Hilkka
Nauruksihan se leikki muuttui lopulta, kaikkien osalta!
Irja pelailemassa
"Mitä markalla pystyi ostamaan kun olit lapsi?", "Mitä kotitöitä olet lapsena tehnyt?". Irja pelaa Juulian kanssa muistelupeliä muistikorttien avulla. Asukkaamme tykkäävät muistella vanhoja, niistä löytyy jutun juurta pitkäksi aikaa.
Luetaan yhdessä
Lukeminen on myös tärkeä osa arkeamme. Osa asukkaista tykkää lukea itsenäisesti, Eeva lukee "Oulun
koulun kohinaa". Päivän lehden lukeminen on todella tärkeä aamurutiini useille asukkaista. Meillä tykätään myös yhteisistä lukutuokioista. Kirjaston Eija käykin pitämässä Teppolassa lukupiiriä kuukausittain.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

työyhteisösopimus
20.2.2024

Teppolan työyhteisölupaus

Teppolassa kokoonnuttiin hoitajien kesken saman pöydän ääreen, ja päivitettiin yhdessä työyhteisölupaus. Työyhteisölupaus on tiimityötä ohjaava sopimus, josta käy ilmi mm. yhteisesti sovitut toimintatavat, jotka mahdollistavat hyvinvoivan työyhteisön ja arvojemme mukaisen toiminnan.
kuva
12.2.2024

Teppola somessa!

Tervetuloa seuraamaan Teppolan elämää ja tapahtumia nyt myös somen puolelle, Instagramiin ja Facebookiin!
palapelintekoa
7.2.2024

Talvisten päivien viettoa

Palapelien ratkomista, lapsikuoron laulua, herkuttelua, värityskuvia. Näissä merkeissä on tammikuun loppua ja helmikuun alkua Teppolassa vietetty. Runebergin päivänä joimme tietysti torttukahvit. Halukkaat ovat myös päässeet äänestämään presidentinvaalien toisella kierroksella.