Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

4

maaliskuu

2022

Aurinko lämmittää lumet ja sydämet

Aurinko lämmittää lumet ja sydämet. Näin me olemme asukkaiden kanssa todenneet useana päivänä, kun aamupalaa syödessä voi katsella, kun vesi tippasee katolta ja pitkiä jääpuikkoja roikkuu rivissä terassilla. Näyttää ja tuntuu keväältä !
Kevät

Laskiaistiistaina tanssittiin yhdessä ilolla. Tanssiaisten lopuksi juotiin hyvät laskiaispullakahvit. 

Olipa kertakaikkiaan hyviä kappaleita. Kiitos, että hait minut tanssimaan, oli mukavaa !
Tanssia
Tanssit
Juttuseuraa
Tanssiaisten keskellä kerkesi rupatellakin.
Ilo
Musiikki ja tanssi virkistää ja ilostuttaa!
Hymy
Hymy tarttuu !

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

Annikki ja Sirkka
16.3.2023

Väriä elämään

Arkeen olemme saaneet väriä kukkasin ja maalauksin. Eräänä päivänä meitä odottikin pihalla mieluinen yllätys, kujoku oli käynyt tuomassa ulko-ovemme viereen pirteitä narsisseja ruukussa. Asukkaat ottivat narsissit ilolla vastaan. Niistä jos jostakin, saadaan keväistä tunnelmaa. Annikki ja Sirkka ilahtuivat kukista kovasti, tuumailivat kovasti että "ihanaa ihanaa". 
täytekakut
10.3.2023

Omaisten iltapäivä

Parin viime viikon aikana järjestimme jälleen perinteiset omaisten iltapäivät. Viime viikolla kokoonnuimme yhteen Vintin asukkaiden omaisten ja lähteisten kanssa, ja kuluneella viikolla Kammarin sekä Pirtin omaisten ja läheisten kanssa. Yhteensä tilaisuuksissa oli paikalla noin 30 henkeä.
makkaran paistoa
1.3.2023

Kalevalan päivää Teppolan tanhuvilla

Vaka, vanha Sarimoinen hoitajamme iänikuinen työtä kekevi Teppolan mailla, Oulunsalon kankahilla. Vaka, vanha Sarimoinen loitsi tulen, taikoi makkaran, sen tulehen laittavi, taitavasti paistavi. Paistelevi, taiteilevi, kauas savua levittelevi aina Teppolan terasseille hönkäilevi Sarinmoisen loitsinnasta, hoitajan osaonnasta. Jo herkes vesi kielille, odottaville, makkaraa janoaville. Suu hymyssä syötihin, makkaraa makeaa maisteltihin Teppolan tanhuvilla Oulunsalon kankahilla.