Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

13

marraskuu

2023

Isänpäivä 12.11.2023

Isänpäivänä Teppolassa herkuteltiin mansikkaleivoksilla, suklaalla ja kahvilla. Pöytiä koristivat ruusut. Kurkataan mitä muuta täällä on viime päivinä tapahtunut.
Kansi
Voi hyvä isä, että on lapsella hyvä isä.
Kaukolla oli hymy herkässä, kun sai makoisat Isänpäivä kahvit nautittavakseen.
Teppolan iseillä kävi useampia vieraita kylässä, kiitos kaikille heille. Asukkaat olivat tyytyväisiä ja kiitollisia vieraistaan, muistelivat heitä vielä illalla.
Kauko
Rokotteet
Alkuviikosta sairaanhoitajamme Lea ja Sari pistivät asukkaillemme influenssa- ja koronarokotteet. Kaksin työ sujuu jouhevasti ja mukavasti.
Tässä pidetäänkin tarkkaa neuvonpitoa alan ammattilaisten kesken rokotteisiin liittyvistä asioista. Anna-Liisa on entinen terveydenhoitaja, joten hän haluaa yhä tänäkin päivänä olla ajan hermolla tärkeissä, terveyteen liittyvissä asioissa. "Millä tavalla tämä vaikuttaa", kyseli Anna-Liisa.
A-L
Sirkka ja Saaga
Viime viikonloppuna saimme myös odotetut koiravieraat meille kylään, kun Alaskan husky Saaga ja Saksanpystykorva Bella tulivat asukkaitamme tervehtimään. Tottuneesti Sirkka antoi Saagan nuuskia kättään, sitten rapsuteltiin korvallisilta.
Bellan pehmeä turkki tuntui mukavalta kättä vasten, kun Sirpa koiraa silitteli.
Belle ja Sirpa
Bella vaikuttikin muistavan Teppolan talon hyvin, kun niin tottuneesti ja innokkaasti käytävillä kulki ja asukkaita tervehti. Jorman viereen oli mukava hypähtää omalle tuolille, rapsutuksia kun oli luvassa.
Belle ja Jorma
Eräänä päivänä yksi hoitajamme tuli kyläilemään pienen käärön kanssa. Siiri otti ilolla ja hellyydellä pienen käärön vastaan kun sai hetken häntä sylissään pitää. "Maailman suloisin ja ihanin", tuumasi lapsirakas Siiri.
Siiri ja vauva
Lehden lukua
Mikäs sen mukavampaa, kuin istua aamukahvin jälkeen hetki porukassa Kalevaa lukien. Hoitajat lukivat vuoron perään asukkaille päivän polttavimmista puheenaiheista. Käsittelimme muun muassa viime viikkoisen lakon vaikutuksia ja lintujen talviruokintaa. Lopulta asukkaita oli rantautunut pyöreän pöydän ympärille iso porukka. Suurin osa asukkaistamme tykkää kuunnella, kun luetaan ääneen. Tärkeää on myös keskustelu, jota aina pyrimme rakentamaan luettujen asioiden ympärille.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

työyhteisösopimus
20.2.2024

Teppolan työyhteisölupaus

Teppolassa kokoonnuttiin hoitajien kesken saman pöydän ääreen, ja päivitettiin yhdessä työyhteisölupaus. Työyhteisölupaus on tiimityötä ohjaava sopimus, josta käy ilmi mm. yhteisesti sovitut toimintatavat, jotka mahdollistavat hyvinvoivan työyhteisön ja arvojemme mukaisen toiminnan.
kuva
12.2.2024

Teppola somessa!

Tervetuloa seuraamaan Teppolan elämää ja tapahtumia nyt myös somen puolelle, Instagramiin ja Facebookiin!
palapelintekoa
7.2.2024

Talvisten päivien viettoa

Palapelien ratkomista, lapsikuoron laulua, herkuttelua, värityskuvia. Näissä merkeissä on tammikuun loppua ja helmikuun alkua Teppolassa vietetty. Runebergin päivänä joimme tietysti torttukahvit. Halukkaat ovat myös päässeet äänestämään presidentinvaalien toisella kierroksella.