Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

18

helmikuu

2022

"Itseänsä paremmasta seurasta eläkkeelle"

"Itseänsä paremmasta seurasta eläkkeelle ", näin hoitajamme Arja totesi, kun jää pian lomalle ja eläkkeelle. Jäähyväisiä emme pitäneet, sanoimme vain näkemiin. Toivomme näkevämme Arjaa vielä tulevaisuudessa keikkatöissä asukkaiden ja työntekijöiden ilona.
Arja ja Hilkka

Jorma Hynninen on naurussa suin todennut "Melkein vanhuuden levossa, mutta ei sinne päinkään!"

Tämä lausahdus on puhutellut myös Arjaa, se sopii hänenkin elämäänsä. Arja on kokenut saaneensa itsekin paljon vanhusten elämänkokemusten kuuntelemisesta ja monia asioita on voinut peilata myös omaan elämään. 

Lämmin lähestyminen ja lempeydellä hoitaminen on ollut Arjalle tärkeää ja luontevaa. Jutteleminen ja koskettaminen, ennen kuin mitään muuta aletaan tekemään. Arja onkin usein aloittanut touhut istumalla rauhassa asukkaan vierellä, kiireellä ei saa mitään aikaan.

Arja toivoo, että nuoretkin innostuisivat vanhustyöstä, tällä alalla tarvitaan työntekijöitä. Hän onkin kannustanut nuoria opiskelijoita ja antanut positiivista palautetta. On tärkeää, että nuorelle annetaan aikaa sopeutua työhön, pikkuhiljaa kokemus karttuu ja oppii aina vain uusia asioita.

"Jaksamista ja yhteen hiileen puhaltamista, niillä pääsee eteenpäin. Jos työyhteisö tämmöisenä säilyy, ei ole hätäpäivää", toteaa Arja hoitajille.

Arjan asenteesta ja ammattitaidosta on moni hoitajakin saanut hyvää oppia. Kiitos positiivisuudesta ja sydämellisyydestä, jota olet työyhteisöömme kuluneita vuosina antanut, huumorintajua unohtamatta !:)

 

Ikigai
Olemme tehneet talomme asukkaille ikigait, jossa näkyy elämän tärkeimpiä asioita, nyt myös Arja sai omansa :)
Kakku
Joimme ystävänpäivänä yhdessä kakkukahvit.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

työyhteisösopimus
20.2.2024

Teppolan työyhteisölupaus

Teppolassa kokoonnuttiin hoitajien kesken saman pöydän ääreen, ja päivitettiin yhdessä työyhteisölupaus. Työyhteisölupaus on tiimityötä ohjaava sopimus, josta käy ilmi mm. yhteisesti sovitut toimintatavat, jotka mahdollistavat hyvinvoivan työyhteisön ja arvojemme mukaisen toiminnan.
kuva
12.2.2024

Teppola somessa!

Tervetuloa seuraamaan Teppolan elämää ja tapahtumia nyt myös somen puolelle, Instagramiin ja Facebookiin!
palapelintekoa
7.2.2024

Talvisten päivien viettoa

Palapelien ratkomista, lapsikuoron laulua, herkuttelua, värityskuvia. Näissä merkeissä on tammikuun loppua ja helmikuun alkua Teppolassa vietetty. Runebergin päivänä joimme tietysti torttukahvit. Halukkaat ovat myös päässeet äänestämään presidentinvaalien toisella kierroksella.