Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

17

joulukuu

2021

Joulu on saapunut meille

Vietimme kotimme joulujuhlaa torstaina. Tunnelma oli iloinen ja odottava. Tutut joululaulut innostivat laulamaan Minnan säestäessä laulajia pianolla. Asukkaamme Eila ja Reijo lukivat yksissä voimin jouluevankeliumin tänäkin vuonna. Yksikönjohtaja Päivi ilahdutti meitä vanhanajan joulurunolla. Juhlan päätteeksi joimme jouluiset kakkukahvit, samalla juhlistimme joulukuun syntymäpäiväsankareitamme. Hoitajamme Marja oli leiponut makoisat joulukakut koko talon väelle.

Saimme luotua porukalla yhteishenkeä nostattavan tunnelman. On hienoa nauttia joulunajasta yhdessä.
Joulujuhla esiintyjät
Tervetuloa Joulujuhlaan
Sairaanhoitajamme Lea toivotti kaikki lämpimästi tervetulleeksi yhteiseen joulujuhlaan ja juonsi juhlan mukaansa tempaavasti.
Maria ja Joosef
Maria ja Joosef hoitivat tehtävänsä kunnialla, heitä esittivät omat asukkaamme Alli ja Raimo. Molemmat olivat roolistaan otettuja ja he muistelivat suoritustaan ilolla vielä seuraavana päivänä.
Joulupukki käy
Kilinä kävi, ja kukapa muukaan, kun joulupukki saapui yllätysvieraaksemme. Eipä ois arvannut, että kiireltään ennättää tänne saakka. Joulupukki onnitteli joulukuun synttärisankareita ja jakoi koko porukalle suklaakarkkeja. Pukki lupasi tulla jouluaattona uudestaan asukkaitamme muistamaan.
Aino laulaa
Veteraanimme Aino osallistui joulujuhlaan mielellään. Päivi haastatteli Ainoa joulujuhlan lopuksi vanhanajan jouluperinteistä. Touhua ja tekemistä on riittänyt ennenkin ja pöytä on ruukannut olla koreana joulun kunniaksi.
Kauneimmat joululaulut
Saimme seurakunnan kanttorin johdolla laulaa myös kauneimpia joululauluja alkuviikosta.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

Hilkkaa naurattaa
27.11.2023

Arjen iloja

Olemme elelleet Teppolassa viime aikoina meidän näköistä arkea. Hieman pakkaa on sekoittanut korona-aalto, joka on pistäytynyt niin asukkaiden kuin hoitajienkin luona. Alamme onneksi olemaan jo aallon harjan loppupuolella. Onneksi hymymme ei helposti hyydy!
lukupiiri
27.10.2023

Hoitajana Teppolassa

Tällä viikolla saimme odotetun vieraan kun Eija tuli kirjastosta pitämään lukupiiriä. Erilaisten tarinoiden kuunteleminen on asukkaillemme aina mieleistä puuhaa, ja saa aikaan mukavaa keskustelua sekä muistelua. 
Lisäksi kuluneella viikolla Teppolassa on nautittu vielä hyvistä ulkoilukeleistä sekä pelattu erilaisia pelejä.
Tässä päivityksessä kurkkaamme hieman, mitä kaikkea hoitajan työhön sisältyy Teppolassa.