Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

7

tammikuu

2023

Loppiainen Teppolassa

Loppiaisena "kaadettiin" kuusipuut pois Teppolassakin.
Hartaus

Vielä hetken muistelimme Joulua, kun diakonissa kävi viikolla pitämässä hartauden asukkaillemme. Hartaudessa keskusteltiin Loppiaisen merkityksestä, diakonissa luki aiheeseen liittyvän pätkän kirjastaan, sekä lauloimme porukalla muutamia joululauluja. Kauniit laulut nostattivat muutamille asukkaillemme kyyneleet silmiin. 

Pentti oli oivallisena apuna "kuusia kaatamassa", kun Loppiaisena oli aika riisua joulukoristeita Teppolasta. "Tuttua puuhaa jo lapsuudesta", tuumaili Pentti.

Ihana Joulu ja joulunaika, kiitos kun olit ja kävit. <3 Seuraavaan kertaan. Nyt on aika siirtää katseet alkaneeseen vuoteen. Alamme miettiä kaikkea mukavaa ohjelmaa ja tekemistä kevättalven varalle. Aivan ensinnä aloitamme monelle asukkaallemme mieleisen hiihtojen seuraamisen.
Pentti ja kuusi

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

Hilkkaa naurattaa
27.11.2023

Arjen iloja

Olemme elelleet Teppolassa viime aikoina meidän näköistä arkea. Hieman pakkaa on sekoittanut korona-aalto, joka on pistäytynyt niin asukkaiden kuin hoitajienkin luona. Alamme onneksi olemaan jo aallon harjan loppupuolella. Onneksi hymymme ei helposti hyydy!
lukupiiri
27.10.2023

Hoitajana Teppolassa

Tällä viikolla saimme odotetun vieraan kun Eija tuli kirjastosta pitämään lukupiiriä. Erilaisten tarinoiden kuunteleminen on asukkaillemme aina mieleistä puuhaa, ja saa aikaan mukavaa keskustelua sekä muistelua. 
Lisäksi kuluneella viikolla Teppolassa on nautittu vielä hyvistä ulkoilukeleistä sekä pelattu erilaisia pelejä.
Tässä päivityksessä kurkkaamme hieman, mitä kaikkea hoitajan työhön sisältyy Teppolassa.