Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

4

elokuu

2021

Museon kahvila Pirttiin kesän viimeinen vierailu

Oulunsalon museolla on toiminut kesäkahvila Pirtti, jonka maukkaita herkkuja olemme käyneet nauttimassa perjantaisin. Museo tarjoaa idyllisen miljöön herkkujen nauttimiselle. Iloksemme vanha tuttumme Soinnukkaat pitivät yhteislaulutilaisuutta siellä viime perjantaina. Saamme heidät vierailulle tänne Teppolaan tämän viikon perjantaina.
Pirtti sulki ovensa sunnuntaina, mutta avaa jälleen ensi kesänä.
yhteislaulua museolla
Pirtin emännät
Kesäkahvila Pirtin iloiset emännät Henna Vesterberg ja Miia Kanniainen, suussasulavien herkkujen taikojat. Hennalle tämä kesä kahvilaemäntänä oli jo 3. ja Miialle ensimmäinen. Tapaamme jälleen ensi kesänä!
museokahvila
Museo tarjoaa idyllisen paikan kesäkahvilalle. Soinnukkaat järjestivät yhteislaulutilaisuuden museon pihalla. Eila oli onnellinen tavattuaan Soinnukkaat; "Tämä on ollut upea päivä, ensin kävi yllätysvieraita ja sitten nämä tutut ihmiset täällä." Taivas oli tummia pilviä täynnä, mutta ehdimme takaisin Teppolaan vesisateen alta.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

työyhteisösopimus
20.2.2024

Teppolan työyhteisölupaus

Teppolassa kokoonnuttiin hoitajien kesken saman pöydän ääreen, ja päivitettiin yhdessä työyhteisölupaus. Työyhteisölupaus on tiimityötä ohjaava sopimus, josta käy ilmi mm. yhteisesti sovitut toimintatavat, jotka mahdollistavat hyvinvoivan työyhteisön ja arvojemme mukaisen toiminnan.
kuva
12.2.2024

Teppola somessa!

Tervetuloa seuraamaan Teppolan elämää ja tapahtumia nyt myös somen puolelle, Instagramiin ja Facebookiin!
palapelintekoa
7.2.2024

Talvisten päivien viettoa

Palapelien ratkomista, lapsikuoron laulua, herkuttelua, värityskuvia. Näissä merkeissä on tammikuun loppua ja helmikuun alkua Teppolassa vietetty. Runebergin päivänä joimme tietysti torttukahvit. Halukkaat ovat myös päässeet äänestämään presidentinvaalien toisella kierroksella.