Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

4

elokuu

2021

Museon kahvila Pirttiin kesän viimeinen vierailu

Oulunsalon museolla on toiminut kesäkahvila Pirtti, jonka maukkaita herkkuja olemme käyneet nauttimassa perjantaisin. Museo tarjoaa idyllisen miljöön herkkujen nauttimiselle. Iloksemme vanha tuttumme Soinnukkaat pitivät yhteislaulutilaisuutta siellä viime perjantaina. Saamme heidät vierailulle tänne Teppolaan tämän viikon perjantaina.
Pirtti sulki ovensa sunnuntaina, mutta avaa jälleen ensi kesänä.
yhteislaulua museolla
Pirtin emännät
Kesäkahvila Pirtin iloiset emännät Henna Vesterberg ja Miia Kanniainen, suussasulavien herkkujen taikojat. Hennalle tämä kesä kahvilaemäntänä oli jo 3. ja Miialle ensimmäinen. Tapaamme jälleen ensi kesänä!
museokahvila
Museo tarjoaa idyllisen paikan kesäkahvilalle. Soinnukkaat järjestivät yhteislaulutilaisuuden museon pihalla. Eila oli onnellinen tavattuaan Soinnukkaat; "Tämä on ollut upea päivä, ensin kävi yllätysvieraita ja sitten nämä tutut ihmiset täällä." Taivas oli tummia pilviä täynnä, mutta ehdimme takaisin Teppolaan vesisateen alta.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

Linnan juhlat
7.12.2022

Suomi 105v.

Itsenäisyyspäivänä suuri, mutta hiljainen kunnioitus omaa kotimaatamme ja sotiemme veteraaneja kohtaan oli läsnä
kynttilä
7.11.2022

Pyhäinmiestenpäivän muistelua

Lauantaina 5.11. vietimme jälleen Pyhäinmiesten päivää eli Pyhäinpäivää, jolloin hautausmaat täyttyivät kynttilöistä ja muisteltiin poisnukkuneita läheisiä ja rakkaita. Viikon useampana päivänä kaikki halukkaat asukkaamme pääsivät Oulunsalon hautausmaalle sytyttämään kynttilän. Muistelimme myös lauantaina vuoden aikana kuolleita asukkaitamme. Muistopöydälle tehtiin edesmenneiden asukkaiden nimikyltit ja sytytettiin kynttilä. Hoitaja luki vuoden aikana kuolleiden asukkaiden nimet, laulettiin tuttuja hengellisiä lauluja sekä luettiin Paimenpsalmi.