Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

10

maaliskuu

2023

Omaisten iltapäivä

Parin viime viikon aikana järjestimme jälleen perinteiset omaisten iltapäivät. Viime viikolla kokoonnuimme yhteen Vintin asukkaiden omaisten ja lähteisten kanssa, ja kuluneella viikolla Kammarin sekä Pirtin omaisten ja läheisten kanssa. Yhteensä tilaisuuksissa oli paikalla noin 30 henkeä.
täytekakut

Oli ilo istahtaa alas yhdessä omaisten kanssa kahvikupposen ääreen ja vaihtaa kuulumisia puolin ja toisin. Keskustelimme yhdessä mm. Teppolan ajankohtaisista kuulumisista ja kävimme läpi omaisille teetetyn tyytyväisyyskyselyn tuloksia. Saimme paljon positiivista palautetta, mutta myös kehittämisehdotuksia toimintaamme. Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta, jotta osaamme kehittää toimintaamme sellaiseksi, että se parhaiten palvelee asukkaitamme, mutta myös teitä omaisia. Jatkossakin otamme palautetta mielellämme vastaan ja sitä voi antaa meille milloin vain. 

 

Kuvassa näkyvät herkulliset kakut saimme kiitokseksi tällä viikolla menehtyneen asukkaamme omaisilta. Omaiset halusivat kiittää hoitajia lämpimästä, välittävästä ja hyvästä hoidosta. He sanoivat, että "sitten kun me olemme vanhoja, tulemme tänne".

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

Britakakku
25.5.2023

Kesäkauden avajaiset

Taas on tullut se aika vuodesta, jolloin hoitajat kirmaavat kesälomille kukin vuorollaan ja kesäsijaiset saapuvat. Iloinen puheensorina kaikui salissa ja aurinkokin alkoi loistaa läsnäolollaan. Istuimme hetkeksi alas ja nautimme suussasulavaa Britakakkua, jonka loihti hoitajamme Marja. Samalla kun juhlistimme kesäkauden avajaisia toivotimme hoiva-avustaja Johannalle menestystä uusiin tuuliin. "Paras työporukka ikinä ja ihanat asukkaat. Haikein mielin laitan oven kiinni takanani. Tulen teitä tänne tervehtimään joku kerta" toteaa Johanna. Ja vielä....Positiivisuus on tarttuvaa, se leviää jo, kun näet sitä.
Ulkolauluja
11.5.2023

Mielekästä arkea

Yhdessä tekemistä, kaikki on tyytyväisiä, juttelemista, sellaista niin kuin täällä on. Muun muassa nämä asiat nousivat esille kun keskustelimme asukkaiden kanssa siitä, minkälaista on mielekäs arki. Tälläkin viikolla olemme saaneet nauttia mielekkäästä arjesta.