Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

7

marraskuu

2023

Pyhäinpäivä 4.11.2023

Teppolassa vietettiin Pyhäinpäivää levollisin, miettiväisin tunnelmin. Pyhäinpäivänä monella asukkaalla olivat mielessä omat, jo edesmenneet isä ja äiti. Terassia ja lyhtyjä koristivat kynttilät merkiksi muistamisesta.
Kansi
Kynttilän liekki kertoo, että en unohda sinua.
Pyhäinpäivä
Pyhäinpäivänä kokoonnuimme hoitajamme Janikan johdolla Pirtin päiväsaliin. Koolla oli runsaasti asukkaita. Janika oli valmistellut Pyhäinpäivää varten pienen puheen ja rukouksen, jotka asukkaille ääneen luettiin. Yhdessä muistelimme jo edesmenneitä sukulaisia ja ystäviä. Tunnelma oli hyväksyvä ja levollinen; rakkaita, tärkeitä ihmisiä muistellaan hyvällä, ymmärretään että he ovat poissa, jossain missä on hyvä olla.
Janika lukemassa
Kävimme nimeltä läpi ja muistimme kauniin ajatuksin myös kaikkia niitä asukkaita, jotka ovat viimeisen vuoden aikana pois nukkuneet täällä hoivakoti Teppolassa. Lopuksi lauloimme porukalla muutaman virren.
"Isälle ja äidille", tuumasi Kaarlo hymyssä suin, kun hoitaja kysyi että kenelle hän kynttilän sytyttää ja ketä Pyhäinpäivänä muistelee. Vastaus oli varma. Kuvassa Kaarlo mietteissään, muistelee omia vanhempiaan.
Kaarlo
Aino
Aino ja Kaarlo avustivat hoitajia sytyttämään kynttilöitä Teppolan takaterassille. Illalla niitä oli mukava katsella ikkunasta.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

työyhteisösopimus
20.2.2024

Teppolan työyhteisölupaus

Teppolassa kokoonnuttiin hoitajien kesken saman pöydän ääreen, ja päivitettiin yhdessä työyhteisölupaus. Työyhteisölupaus on tiimityötä ohjaava sopimus, josta käy ilmi mm. yhteisesti sovitut toimintatavat, jotka mahdollistavat hyvinvoivan työyhteisön ja arvojemme mukaisen toiminnan.
kuva
12.2.2024

Teppola somessa!

Tervetuloa seuraamaan Teppolan elämää ja tapahtumia nyt myös somen puolelle, Instagramiin ja Facebookiin!
palapelintekoa
7.2.2024

Talvisten päivien viettoa

Palapelien ratkomista, lapsikuoron laulua, herkuttelua, värityskuvia. Näissä merkeissä on tammikuun loppua ja helmikuun alkua Teppolassa vietetty. Runebergin päivänä joimme tietysti torttukahvit. Halukkaat ovat myös päässeet äänestämään presidentinvaalien toisella kierroksella.