Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

31

joulukuu

2021

Tanssiittiin kuin viimeistä päivää

Vuoden 2021 viimeisenä päivänä Teppolassa tanssittiin vanhat pölyt pois. Tunnelma oli iloinen tuttujen sävelten soljuessa ilmoille.
tanssit
Sinikka pitää puheen
Fysioterapeutti Sinikka piti uuden vuoden puheen, jossa kiitteli niin asukkaita kuin henkilökuntaa hyvästä yhteistyöstä kuluneen kahden kuukauden aikana. "Työyhteisö on toisia huomioiva ja auttava. Sana kiitos kuuluu usein hoitajien suusta ja se kiitollisuus tarttuu asukkaisiin." Sinikka kertoo, että hänet on otettu lämpimästi vastaan ja lämmin tunnelma välittyy koko Teppolan yhteisössä. Sinikan tavoitteena oli hoitajien kuntouttavan työotteen kartuttaminen arjen askareissa. Hänestä oli kiva huomata, että kuntoutus näkyy hyvin hoitotyössä ja pienillä vinkeillä hän on saanut tuotua lisää tietoa hoitajien työhön.
Rouvat penkillä

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

supervoimia
21.9.2023

Supervoimia - oikeesti on

"Katso minua silmiin ja muista - sinulla on Supervoimia - oikeasti on" lukee kortissa, jonka saimme jalkahoitaja Catilta Ladys&Gentleman hoitolasta. Meillä oli ilo tutustua Catiin, joka joutui valitettavasti lopettamaan viikottaiset jalkahoidot Teppolassa. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi jalkahoitola Sirenasta Riikan, joka aloittaa lokakuussa. Ilmoitimme tästä omaisille parisen viikkoa sitten.
Puu
7.9.2023

Positiivisia ajatuksia ilmoille

Täällä Teppolassa on vietetty positiivisuusviikkoa. Koska positiivista löytyy elämästä ja arjesta vähän "sieltä, täältä ja tuolta", päätimme kasata näitä ajatuksia yhteen ja koota niistä "positiivisuuspuut" talon seinille. Vietimme myös Suomenhevosenpäivää keskiviikkona, jolloin hoitajamme Rose esitteli asukkaille asiantuntevasti hevosiin liittyviä tarvikkeita ja varusteita.
Martti Suosalo
5.9.2023

Hyvänmielen lähettiläs

Tunnelma oli odottava ja innostunut, kun saimme tunnetun, oululaissyntyisen näyttelijä Martti Suosalon vieraaksemme maanantaina. Näyttelijä istahti tuolille, esitteli itsensä ja aloitti vuoropuhelun yleisön kanssa hänelle tyypillisellä rennolla tyylillä. Martti on syntyjään oululainen ja asunut lapsuudessaan Tuirassa. Tuira on tuttu lähiö monelle asukkaallemme ja siitäkin riitti juttua. Tällä kertaa hänet toi Ouluun Teatteri Sirkus Suosalo, jonka viimeinen esitysilta oli maanantaina. Yleisö kyseli innokkaasti Martilta mm. "Miksi sinusta tuli näyttelijä?", "Mikä oli ensimmäinen roolisi?" ja "Miten voit muistaa kaikki vuorosanat?". Vastauksillaan hän hauskuutti yleisöä. Näin alkoi Teppolassa valtakunnallinen positiivisuusviikko.