Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

1

kesäkuu

2022

Trupaduuri Teppolassa

Kesäkuun ensimmäisen päivän kunniaksi saimme vieraaksemme trupaduuri Markku Korpelan. Ikivihreät kappaleet tempaisivat mukaansa niin asukkaat kuin hoitajatkin. Uskaltautuipa muutama asukas tanssimaankin tuttujen sävelien tahdissa.
Trupaduuri
Pentillä musiikki meni jalan alle ja hän pyysi opiskelija Usvaa tanssimaan kanssaan. "Musiikki paranee vain loppua kohden", kehaisi Pentti trupaduurille.
Pentti haki tanssimaan
Sylvi ja Jaana
Sylvillä oli hymy herkässä. Hän nautti tilaisuudesta omahoitaja Jaanan kanssa.
Eeva sulki välillä silmänsä ja kuunteli hymyssäsuin. "Ihanaa" hän tuumasi hoitajalle.
Eeva
sairaanhoitaja ja Reijo
Valssin pyörteissä sairaanhoitaja Lea ja Reijo. "Perunajauhoja olisi tarvittu tanssilattialle, jotta meno olisi ollut sulavampaa" Reijon tuumasi. Yleisö oli sitä mieltä, että hienosti se valssi meni, vaikka lattia olikin nihkeä.
trupaduuri Markku
Trupaduuri Markku lauloi yleisölle tuttuja kappaleita menneiltä vuosikymmeniltä. "Kaunis ja pehmeä ääni" kehui Siiri kappaleiden välissä. Lopuksi lauloimme Suvivirren alkavan kesän kunniaksi.
Kiitos Markku ja tervetuloa uudelleenkin! toivoteltiin yleisön joukosta.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

Linnan juhlat
7.12.2022

Suomi 105v.

Itsenäisyyspäivänä suuri, mutta hiljainen kunnioitus omaa kotimaatamme ja sotiemme veteraaneja kohtaan oli läsnä
kynttilä
7.11.2022

Pyhäinmiestenpäivän muistelua

Lauantaina 5.11. vietimme jälleen Pyhäinmiesten päivää eli Pyhäinpäivää, jolloin hautausmaat täyttyivät kynttilöistä ja muisteltiin poisnukkuneita läheisiä ja rakkaita. Viikon useampana päivänä kaikki halukkaat asukkaamme pääsivät Oulunsalon hautausmaalle sytyttämään kynttilän. Muistelimme myös lauantaina vuoden aikana kuolleita asukkaitamme. Muistopöydälle tehtiin edesmenneiden asukkaiden nimikyltit ja sytytettiin kynttilä. Hoitaja luki vuoden aikana kuolleiden asukkaiden nimet, laulettiin tuttuja hengellisiä lauluja sekä luettiin Paimenpsalmi.