Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

1

kesäkuu

2022

Trupaduuri Teppolassa

Kesäkuun ensimmäisen päivän kunniaksi saimme vieraaksemme trupaduuri Markku Korpelan. Ikivihreät kappaleet tempaisivat mukaansa niin asukkaat kuin hoitajatkin. Uskaltautuipa muutama asukas tanssimaankin tuttujen sävelien tahdissa.
Trupaduuri
Pentillä musiikki meni jalan alle ja hän pyysi opiskelija Usvaa tanssimaan kanssaan. "Musiikki paranee vain loppua kohden", kehaisi Pentti trupaduurille.
Pentti haki tanssimaan
Sylvi ja Jaana
Sylvillä oli hymy herkässä. Hän nautti tilaisuudesta omahoitaja Jaanan kanssa.
Eeva sulki välillä silmänsä ja kuunteli hymyssäsuin. "Ihanaa" hän tuumasi hoitajalle.
Eeva
sairaanhoitaja ja Reijo
Valssin pyörteissä sairaanhoitaja Lea ja Reijo. "Perunajauhoja olisi tarvittu tanssilattialle, jotta meno olisi ollut sulavampaa" Reijon tuumasi. Yleisö oli sitä mieltä, että hienosti se valssi meni, vaikka lattia olikin nihkeä.
trupaduuri Markku
Trupaduuri Markku lauloi yleisölle tuttuja kappaleita menneiltä vuosikymmeniltä. "Kaunis ja pehmeä ääni" kehui Siiri kappaleiden välissä. Lopuksi lauloimme Suvivirren alkavan kesän kunniaksi.
Kiitos Markku ja tervetuloa uudelleenkin! toivoteltiin yleisön joukosta.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

supervoimia
21.9.2023

Supervoimia - oikeesti on

"Katso minua silmiin ja muista - sinulla on Supervoimia - oikeasti on" lukee kortissa, jonka saimme jalkahoitaja Catilta Ladys&Gentleman hoitolasta. Meillä oli ilo tutustua Catiin, joka joutui valitettavasti lopettamaan viikottaiset jalkahoidot Teppolassa. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi jalkahoitola Sirenasta Riikan, joka aloittaa lokakuussa. Ilmoitimme tästä omaisille parisen viikkoa sitten.
Puu
7.9.2023

Positiivisia ajatuksia ilmoille

Täällä Teppolassa on vietetty positiivisuusviikkoa. Koska positiivista löytyy elämästä ja arjesta vähän "sieltä, täältä ja tuolta", päätimme kasata näitä ajatuksia yhteen ja koota niistä "positiivisuuspuut" talon seinille. Vietimme myös Suomenhevosenpäivää keskiviikkona, jolloin hoitajamme Rose esitteli asukkaille asiantuntevasti hevosiin liittyviä tarvikkeita ja varusteita.
Martti Suosalo
5.9.2023

Hyvänmielen lähettiläs

Tunnelma oli odottava ja innostunut, kun saimme tunnetun, oululaissyntyisen näyttelijä Martti Suosalon vieraaksemme maanantaina. Näyttelijä istahti tuolille, esitteli itsensä ja aloitti vuoropuhelun yleisön kanssa hänelle tyypillisellä rennolla tyylillä. Martti on syntyjään oululainen ja asunut lapsuudessaan Tuirassa. Tuira on tuttu lähiö monelle asukkaallemme ja siitäkin riitti juttua. Tällä kertaa hänet toi Ouluun Teatteri Sirkus Suosalo, jonka viimeinen esitysilta oli maanantaina. Yleisö kyseli innokkaasti Martilta mm. "Miksi sinusta tuli näyttelijä?", "Mikä oli ensimmäinen roolisi?" ja "Miten voit muistaa kaikki vuorosanat?". Vastauksillaan hän hauskuutti yleisöä. Näin alkoi Teppolassa valtakunnallinen positiivisuusviikko.