Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

1

joulukuu

2023

Valtakunnallinen suklaapäivä

Teppolassa on aloitettu lähtölaskenta Jouluun. Keskiviikkona vietimme valtakunnallista suklaapäivää, perjantaina avasimme joulukalentereista ensimmäiset luukut.
Alli ja Johanna

 

Lumienkeli

Istuu hiljaa lumessa, kuun hohde kasvoilla.

Katsoo kohti taivasta, lumipeitto suojana.

Pakkanen hänet kaunistaa, timantit päälle varistaa.

Hän luonamme on, enkeli pienoinen, lumesta me teimme sen.

Sirkka
Kyllä Sirkkaa hymyilyttää, kun suklaata maistella saa. Jokainen asukas sai suunsa makeaksi, kun suklaapäivää vietettiin.
Jorma
Jorma tuumasi, että onpa hän jo syönytkin suklaata, mutta saattaapa tuota vielä lisääkin ottaa.
Meillä Teppolassa on tapana viettää myös hieman erikoisempia ja pienempiä "merkkipäiviä". Valtakunnallinen suklaapäivä on juuri yksi niistä. Kaarlo miettii, minkäs näistä ottaisin.
Kaarlo
Kalenterit
Myös joulukalenterit ovat valmiina, niitä kurkitaankin sitten aina aattoon asti. Hoitajamme Merja oli yövuoron aikana laittanut kauniisti joulua esille Teppolaan.
Leena
Leena sai olla apuna joulukalenterin avaamisessa.
JM ja Hilkka
John ja Hilkka pohtivat yhdessä joulua. John kyseli muun muassa, että mistä jouluruuista Hilkka pitää. "Lanttulaatikkoa, perunoita ja lihaa pitää aina jouluna olla", tuumasi Hilkka. Sanavalmis Hilkka piti niin paljon juttelutuokiostaan hoitajan kanssa, että meinotteli lopuksi hoitajalle että "minä tulen sinulle kainaloiseksi kanaseksi".
Tästä on hyvä aloittaa joulukuu.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Teppola, Oulu

työyhteisösopimus
20.2.2024

Teppolan työyhteisölupaus

Teppolassa kokoonnuttiin hoitajien kesken saman pöydän ääreen, ja päivitettiin yhdessä työyhteisölupaus. Työyhteisölupaus on tiimityötä ohjaava sopimus, josta käy ilmi mm. yhteisesti sovitut toimintatavat, jotka mahdollistavat hyvinvoivan työyhteisön ja arvojemme mukaisen toiminnan.
kuva
12.2.2024

Teppola somessa!

Tervetuloa seuraamaan Teppolan elämää ja tapahtumia nyt myös somen puolelle, Instagramiin ja Facebookiin!
palapelintekoa
7.2.2024

Talvisten päivien viettoa

Palapelien ratkomista, lapsikuoron laulua, herkuttelua, värityskuvia. Näissä merkeissä on tammikuun loppua ja helmikuun alkua Teppolassa vietetty. Runebergin päivänä joimme tietysti torttukahvit. Halukkaat ovat myös päässeet äänestämään presidentinvaalien toisella kierroksella.