Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Virkku, Liminka

24

syyskuu

2021

Syksy on ja kesä on pois, talvea ootellaan.

Viikko lähti käyntiin muistijumalanpalveluksella, joka järjestettiin Limingan kirkossa. Halukkaat asukkaat pääsivät osallistumaan tapahtumaan. Onhan meillä ollut touhukas viikko!
Hoivakoti virkku liminka syksynlehdet
hoivakoti virkku liminka syksynvärejä
Hoivakoti virkku liminka syyspuu
Hoivakoti virkku liminka värit
Saimme kivan idean askarella lehtiä, joissa näkyisi kauniit syksyiset värit. Jokainen sai käyttää mieleisiään askartelutarvikkeita. Maalailtiin, väritettiin ja hyödynnettiin lankapalasia yksityiskohdiksi. Lopputuloksena saimme hyvällä tiimityöskentelyllä rakennettua kauniin syyspuun. Mikä tärkeintä asukkailla sekä hoitajilla oli mukavaa yhteistä tekemistä ja saamme ihailla omaa kädenjälkeä seinältä.
Hoivakoti Virkku liminka leivontaa
hoivakoti virkku liminka omenapiiras
Torstai päivän viriketuokioon kuului leivonta, joten päätimme yhteistuumin leipoa omenapiirakan. Jokainen osallistuva asukas sai vuorollaan tehdä osansa leivoksesta. Päiväkahvilla oli tarjolla tuoretta omenapiirakkaa ja sehän maistui kaikille!
hoivakoti virkku liminka keilailua

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Virkku, Liminka

Hoivakoti virkku liminka puu
3.10.2021

Lokakuu on tervetullut

Lokakuu alkoi meillä täällä virkussa rauhallisin mielin. Odotamme jo innolla tulevaa vanhustenviikkoa, koska tiedossa on monenlaista ohjelmaa mm. vanhunstenviikon juhla jota vietetään täällä limingassa abramin kulttuuripuistossa. Mukavaa alkanutta lokakuuta kaikille! :)
hoivakoti virkku maalaus
17.9.2021

Syksyn kuulumiset

Lomat on nyt meidän osalta lomailtu ja on aika palata kodinkuulumisien pariin. Kesä vilahti nopeasti ohi ja kuinka yllättäen syksy on tuonut mukanaan uuden raikkaan tunnelman, kuinka ihanaa!
Kakkukahvit maistui
11.5.2021

Äitienpäivä

Virkussa Juhlittiin äitienpäivää kakkukahvien, kukkien ja laulujen merkeissä!
Munkit
4.5.2021

Vappu Virkussa

Perinteiseen Vappuun kuuluu sima ja munkit ja ilmapallot ja serpentiinit. Sima valmistettiin jo hyvissä ajoin ja munkit paistettiin vappuaattona.