Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Virkku, Liminka

27

tammikuu

2022

Virkku onnittelee lähihoitajia

Tänään 27.1. vietetään lähihoitajan päivää sekä juhlistetaan lähihoitaja-koulutuksen 30-vuotista historiaa.
Tänään juhlitaan lähihoitajia.

27.1. vietetään kansallista lähihoitajapäivää. Myös Virkussa lähihoitajat rakentavat asukkaidemme turvallisen ja mielekkään arjen yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Lähihoitajamme ovat hoitotyön rautaisia ammattilaisia, jotka tekevät työtään sydämellä ja asiakaslähtöisesti eikä sormi mene suuhun kiperässäkään tilanteessa. Lähihoitajien rinnalla Virkussa työskentelee mm. sairaanhoitaja sekä hoitoapulaisia.

Kakkua ja ruusuja

Tänään syötiin kakkua.
Tänään juhlimme lähihoitajia. Joka päivä arvostamme ja kunnioitamme jokaista työkaveriamme. Lounaan jälkeen herkuttelimme mansikkakakulla ja konvehdeilla.
Lähihoitajiemme kunniaksi Virkkuun ilmestyi päivällä upea 30 ruusun kimppu ilahduttamaan sekä hoitajia että asukkaita.
30 ruusua saapui iloksemme.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Virkku, Liminka

Hoivakoti virkku liminka puu
3.10.2021

Lokakuu on tervetullut

Lokakuu alkoi meillä täällä virkussa rauhallisin mielin. Odotamme jo innolla tulevaa vanhustenviikkoa, koska tiedossa on monenlaista ohjelmaa mm. vanhunstenviikon juhla jota vietetään täällä limingassa abramin kulttuuripuistossa. Mukavaa alkanutta lokakuuta kaikille! :)
hoivakoti virkku maalaus
17.9.2021

Syksyn kuulumiset

Lomat on nyt meidän osalta lomailtu ja on aika palata kodinkuulumisien pariin. Kesä vilahti nopeasti ohi ja kuinka yllättäen syksy on tuonut mukanaan uuden raikkaan tunnelman, kuinka ihanaa!
Kakkukahvit maistui
11.5.2021

Äitienpäivä

Virkussa Juhlittiin äitienpäivää kakkukahvien, kukkien ja laulujen merkeissä!
Rössypottukeittoa lounaalla!
4.5.2021

Rössypottu on perinneruoka Oulun seudulla

Miesasukkaalta tuli toive, että pitäisi saada rössypottua jossa läskit on "kirrattu" eli paistettu niin että rasva irtoaa. Tänään toteutettiin toive ja keitto maistui. Oulussa on perustettu rössypottuseura, jossa on jäseniä ympäri Suomea asuvia entisiä Oululaisia.