Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Viljaska, Paimio

30

syyskuu

2022

Nauttimassa syysaamusta

Aamupäivän ulkoilu on meillä ihan jo vakiintuneena käytäntönä. Syksyistä ilmaa oli kiva hengitellä ja pidimme pieniä huilaustaukoja välillä. Rollaattorit, nuo upeat keksinnöt mahdollistavat vähän pidempiäkin ulkoilureissuja, kun väsymyksen koittaessa voi hetkeksi istahtaa huilaamaan.
Rakkaalla "lapsella" on monta nimeä. Joidenkin rollaattori on mopo tai menopeli, toisella mersu tai bemari. Loistava keksintö kaiken kaikkiaan.
Rollaattori

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Viljaska, Paimio

Ohjeistus
9.12.2022

Korona-uutisia

Vierailukielto Viljaskan YLÄKERRASSA jatkuu edelleen. Ohessa vs johtavan lääkärin ilmoitus asiasta.
Lippunauhat
6.12.2022

Itsenäisyyspäivä

Asukkaiden tekemät lippunauhat pääsivät koristamaan upeaa joulukuusta.
Joulukalenteri
30.11.2022

Joulukalenteri

Viljaskan yläkerran joulukalenteri valmistui ihan ajoissa, huomennahan se joulukuu vasta alkaa 😉
Joulukalenterin tekoa
29.11.2022

Joulukalenteri valmistumassa

Päiväsalin pöydän ääreen kokoontui suuri joukko asukkaita, niin mikäpä sen parempi kuin pistää hommat käyntiin. Osa leikkasi joulukalenterin "luukkuja" irti, osa liimasi koristeita. Jokunen ilmoitti jo heti, ettei aio tehdä mitään, mutta kun naapuri liimasi kovaa vauhtia, eikä homma vaikeaa ollutkaan, niin hekin sitten halusivat kokeilla. Hyvin meni :)
Adventtiehtoollinen
25.11.2022

Viikon kohokohtia

Viikon ohjelmassa ollut monenlaisia vierailuja. Seurakunnan adventtiehtoollishartaus pidettiin torstaina. Keskiviikkona ja perjantaina ihania karvakavereita kävi ilahduttamassa asukkaita.
Leivontaa
14.11.2022

Kääretorttua tulossa

Yläkerran leivontaryhmä pääsi tänään taas tositoimiin. Huomenna on tulossa vierailulle tanssiryhmä, ja he ottavat esiintymispalkkionsa kahvina ja kääretorttuna😋