Esittely

Hoitaja kuvake harmaa
Osaava hoiva ympäri vuorokauden
Kokki kuvake harmaa
Ravitsevat ja maukkaat ateriat
Siivous kuvake harmaa
Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys
Naamiot kuvake harmaa
Monipuolisesti harrastustoimintaa
Koti kuvake harmaa
Turvallinen ja viihtyisä koti

Pitkäaikainen koti

Tarjoamme loppuelämän kodin elämäntilanteesta riippumatta. Meillä asukas saa juuri niin paljon apua kuin tarvitsee tai haluaa. Päivät rytmittyvät asukkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Jokaisella asukkaalla on oma asunto, joka tarjoaa yksilöllisyyttä ja rauhaa, yhteistiloista löytyy seuraa ja ajanvietettä. Meillä pariskunnat voivat asua yhdessä, aivan kuten kotona.

Ympärivuorokautinen tehostettu palveluasuminen hoivakodissa on tarkoitettu fyysisesti toimintarajoitteisille tai muistisairaille ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista apua.

Lyhytaikaista asumista

Lyhytaikainen asumispalvelu tarkoittaa, että ikäihminen tulee vaikkapa pariksi päiväksi tai muutamaksi kuukaudeksi asumaan hoivakotiimme. Lyhytaikainen asumispalvelu on hyvä ratkaisu esimerkiksi leikkauksen tai sairaalahoidon jälkeen, omaishoitajan loman aikana tai kotitalon putkiremontin vuoksi. Asumisen kestosta ja hoivan määrästä sovitaan aina yksilöllisesti, asukkaan tarpeen mukaan.

Myös lyhyemmällä asumisjaksolla oleva asukas saa meillä yksilöllisen hoivan, hoidon ja kuntoutuksen. Jakson jälkeen asukas palaa kotiin. Lyhytaikaiselle asumisjaksolle voi tulla lyhyelläkin varoitusajalla.

Esperi Hoivakoti Koivula tarjoaa ympärivuorokautista pitkä- ja lyhytaikaista asumista ja hoivaa 14 ikäihmisille. Hoivakoti toimii Savonrannan kunnan entisen vanhainkodin tiloissa kauniin ja rauhallisen puutarhan ympäröimänä. Osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi joulukuussa 2018.

Lämminhenkinen arki

Toimintamme pohjautuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen, jonka tavoitteena on luoda asukkaillemme merkityksellinen arki. Kannustamme asukkaita osallistumaan hoivakotimme päivittäisiin askareisiin, yhdessäoloon ja monipuoliseen harrastustoimintaan.

Pyrimme ylläpitämään ja vahvistamaan asukkaidemme olemassa olevia voimavaroja mahdollisimman pitkään. Henkilökuntamme on läsnä tarjoten apua ja turvaa jokaiselle. Kokeneet hoitajamme ovat omistautuneita tiimityöskentelyyn ja vanhustyön ammattilaisia.

Asukkaaksi ovat kaikki tervetulleita joko palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Turvallinen koti

Koivulan hoivakoti kattaa noin tuhat neliömetriä kolmessa kerroksessa. Rakennusta ympäröi kaunis ja rauhallinen puutarha.

Palvelutoiminta keskittyy pääosin keskimmäiseen kerrokseen, jossa sijaitsevat asukashuoneet, ruokasali, kaksi päiväsalia, keittiö, toimisto, sauna ja saniteettitilat. Pohjakerroksessa sijaitsevat pyykinkäsittelytilat, henkilökunnan sosiaalitilat, perinteinen puusauna sekä pesu- ja pukuhuonetilat ja varastot. 

Koivula sijaitsee Savonlinnan kaupungin Savonrannan kaupunginosassa, noin 65 km:n päässä Savonlinnan keskustasta ja Joensuuhun on sama matka lyhintä reittiä käyttäen.