Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Ratina, Tampere

22

syyskuu

2023

Ulkoilua, kakkua ja musiikkia

Olemme ulkoilleet paljon, juhlinut syntymäpäiviä sekä nauttinut livemusiikista.
Ulkoilua

Olemme nauttineet ihanista syyskuun keleistä, herkutelleet ja kuunnelleet musiikkia. Olemme kaiken tämän lisäksi pelannut pallopelejä, tehnyt kenkäostoksia ja eläneet meidän hienoa ja laadukasta arkea yhdessä.

Ulkoilua
Aurinko hellii meitä
Ulkoilua
Ulkoilua
Iloa ja kukkia
Ulkoilua
Mikäs tässä auringossa paistatella :)
Synttärikakku
92 vuotiaan synttärikakku. Kyllä oli herkullista!
Duo KePa
Duo KePa viihdytti meitä torstaina. Miehet osaavat kyllä laulaa! Heitä kuuntelisi vaikka kuinka pitkään.

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Ratina, Tampere

Piparkakkutalot
24.11.2023

Joulukuu kolkuttelee jo ovella

Meidän kodissa on aloitettu jouluvalmisteluita, vietetty tuo lapsi töihin-päivää, vietetty ruokaillen henkilökunnan kesken pikkujoulut ruokaillen ja nautittu karvaisten ystävien seurasta.
Keskoslasten päivä
17.11.2023

Marraskuun mietteitä

Olemme eläneet perusarkea, nauttineet toistemme seurasta, takan ja saunan lämmöstä. Olemme herkutelleet ja suunnitelleet loppuvuoden toimintaa. Ensi viikolle on paljon mukavia juttuja tulossa, kuten piparkakkutalon tekemistä ja piparien leipomista, keskiviikkona kuunnellaan toivekappaleita valtakunnallisen Jukeboxpäivän johdosta, juhlitaan lapsen oikeuksia ja vietetään tuo lapsi töihin päivää. Taisimme saada myös vieraaksi meidän pehmeäkarvaisen ystävämme Goodyn :)
aika
3.11.2023

Yksikönpäällikön terveiset

Lokakuu oli ja meni, yksi hujaus vaan. Aika on ihmeellinen asia. Toisinaan se riittää suuriin tekoihin, kun taas toisinaan tuntuu, ettei se riitä edes välttämättömään.

Lokakuun ehdottomia kohokohtia oli ihana lämminhenkinen läheistenilta, jota saimme yhdessä asukkaiden ja heidän läheistensä kanssa viettää. Kiitos siitä kaikille paikalla olleille !

Edessämme on marraskuu ja se on taas täynnä mukavia suunnitelmia. Nyt hiljennytään Pyhäinpäivän viettoon ja sen jälkeen pääsemmekin pikkuhiljaa jo kääntämään katseita kohti joulua. Eletään kuitenkin hetki kerrallaan ja nautitaan kaikista niistä mukavista hetkistä, joita marraskuu meille tarjoaa!
Yksikön päällikkö toi terveisensä
29.10.2023

Tunnelmia omaisten illasta

Torstaina vietimme omaisten iltaa. Omaisia oli saapunut paikalle runsaasti. Kävimme läpi hoivakodin kuluvan syksyn tunnelmia, oli yhteislaulua, ja söimme itsetehtyjä leivonnaisia ja muita herkkuja. Yhteiskuville oli myös hyvä mahdollisuus.
Takka
20.10.2023

Lokakuun viileyttä

Vaikka lokakuun kylmät kelit ovat saapuneet, meidän kodissa on lämmin tunnelma. Sähkötakka luo ajatuksen lämmöstä ja toki lämmittääkin hieman, olemme saaneet seuraa karvaisesta ystävästä, olemme askarrelleet uuden pikkuystävän kanssa sekä herkutellut kakulla.