Esittely

Hoitaja kuvake harmaa
Osaava hoiva ympäri vuorokauden
Kokki kuvake harmaa
Ravitsevat ja maukkaat ateriat
Siivous kuvake harmaa
Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys
Naamiot kuvake harmaa
Monipuolisesti harrastustoimintaa
Koti kuvake harmaa
Turvallinen ja viihtyisä koti

Pitkäaikainen koti

Tarjoamme loppuelämän kodin elämäntilanteesta riippumatta. Meillä asukas saa juuri niin paljon apua kuin tarvitsee tai haluaa. Päivät rytmittyvät asukkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Jokaisella asukkaalla on oma asunto, joka tarjoaa yksilöllisyyttä ja rauhaa, yhteistiloista löytyy seuraa ja ajanvietettä. Meillä pariskunnat voivat asua yhdessä, aivan kuten kotona.

Ympärivuorokautinen tehostettu palveluasuminen hoivakodissa on tarkoitettu fyysisesti toimintarajoitteisille tai muistisairaille ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista apua.

Esperi Hoivakoti Emmi tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Turvallisessa ja lämminhenkisessä hoivakodissamme on kolme 12 asukkaan ryhmäkotia ympärivuorokautisen asumispalvelun asukkaalle. Asukkaat sairastavat vaikeaa tai keskivaikeaa muistisairautta ja olemmekin keskittyneet juuri heille sopivien toimintamallien luomiseen.

Hoivakoti tunnetaan entuudestaan myös nimillä Runoskylä sekä Emmi-koti. Hoivakoti koostuu useasta ryhmäkodista: Helmi, Lahja ja Oiva. Osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi marraskuussa 2023.

Lämminhenkinen arki

Tunnelma hoivakodissa on lämminhenkinen ja leppoisa, asukkaat elävät hyvää ja aktiivista arkea. Elämme mielekästä elämää asukkaidemme kanssa, niin että päivissä on auttamisen ja hoivan lisäksi iloa, mukavia kokemuksia ja yhdessäoloa. Yksilöllisyys ja asukaslähtöisyys toimivat työn perustana. Hoivakodissa työskentelee muistisairaiden hoitoon erikoistunut, työhönsä sitoutunut henkilökunta. Teemme yhteistyötä eri tahojen, kuten oppilaitosten kanssa.

Turvallinen ympäristö

Kodin tilat on suunniteltu ikääntyneiden tarpeiden näkökulmasta, turvallisuutta, kodinomaisuutta ja asukkaiden omatoimisuuden tukemista silmälläpitäen. Jokaisella asukkaalla on oma huone ja wc-/kylpyhuone. Lisäksi yhteisessä käytössä ovat viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat. Hoivakodin läheisyydessä on monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet kauniissa pihapiirissä metsän reunassa ja Runosmäen palvelut vain muutaman sadan metrin päässä.

Hoitokoti Esperi koriste
Yksi parhaista palautteista työllemme on toteamus: "En tiennyt näin ihania kodinomaisia ja lempeitä hoivakoteja olevan olemassakaan."