Missä tapahtuu: Esperi Hoivakoti Pikisaari, Turku

12

toukokuu

2022

☀️Hyvää sairaanhoitajan päivää☀️

Tänään vietämme kansainvälistä sairaanhoitajan päivää. Sairaanhoitajan työ ei ole kaikkia varten, mutta meidän kodissa on sairaanhoitajia joilla on rautaiset hermot, lämpöä, iloa, aitoutta, rohkeutta ja tiimipelaamisen taitoa!
Yhdessä saikut

Nyt esittelemme hieman kodin hoitajia eli sairaanhoitajat ja tiimivastaavat ☺️
He jotka toimivat koko tiimin helminauhana, sitoo asukkaiden ja hoitajien asiat yhteen niin että arki sujuu Hoivakotimme arvojen mukaisesti huumoria unohtamatta ❤️

 

Lahjat

Kiitos että olette, ihan jokainen ☀️ Vahva nelikko ❤️
 

Ville
Alakerran Tiimivastaava, sairaanhoitaja Ville. Iloinen ja rento nuori sairaanhoitaja joka kurvaa töihin moottoripyörällä. Ville vastaa kokonaisvaltaisesti asukkaiden sairaanhoidollisesta hoidosta ja tekee yhteistyötä omaisten kanssa yhdessä tiiminsä kanssa. Villelle konserni on jo tuttu ja nyt olemme iloisia, että hän on saapunut Pikisaareen Tiimivastaavaksi.
Yläkerran Tiimivastaava, sairaanhoitaja Tiina. Vikkelä ja huumorintajuinen Tiina tuo meille ammattitaitoisen sairaanhoidollisen tuen työyhteisöön ja toimii yläkerran tiiminsä johtotähtenä. Tiina kiitää mustalla ratsulla (autolla) jokaisena arkipäivänä Pikisaareen.
Tiina
Nina
Sairaanhoitaja Nina, on pitkään ollut talossamme. Rauhallinen ja iloinen Nina urheilee fillarilla kohti Pikisaarta säällä kuin säällä. Nina Tuntee niin asukkaat kuin työntekijät ja auttaa aina siellä missä apua tarvitaan. Hänet siis näkee niin ylä- kuin alakerrassa.
Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä. Sairaanhoitaja Riikka. Täsmällinen, hymyilevä ja joustava Riikka auttaa akuuteissa tilanteissa ja toimii meidän monen kodin kiertävänä sairaanhoitajana. Hän on pelastanut monet tilanteet ja siksi olemme kiitollisia että autat aina kun voit.
Riikka

Viimeisimmät kuulumiset: Esperi Hoivakoti Pikisaari, Turku